Steam vs Epic games.

Ben epic games seviyorum kardeşim ya bu launcherle böyle oynican puuu

Ben epic games i beğeniyorum her hafta ucretsiz oyun veriyor sonuçta inş steam in sonu Wolfteam e dönmez
Bedava oyun=Epic
Çeşitlilik VE İndirim=Steam

Ben epic games i beğeniyorum her hafta ucretsiz oyun veriyor sonuçta inş steam in sonu Wolfteam e dönmez
Epic games beş para etmez.
Bedavaya oyun veriyor ama oynatana kadar ilallah ediyor insan.
Arayüzü çöp.
15 dk da giriyor.
Oyunların yarıda indirmesi donuyor kapanıyor.
Steam daha stabil.

Derdini anlatmak yerine, anladım demeyi mi tercih ediyorsun? Fikrini savun tartışalım, yanlış bir şey dediğimi sanmıyorum. Bir şeyin fanı olma fetişin varsa tamamdır.

Fanboy ??
Bir platformu beğenmek ne zaman fanboyluk oldu
Post automatically merged:

Epic games beş para etmez.
Bedavaya oyun veriyor ama oynatana kadar ilallah ediyor insan.
Arayüzü çöp.
15 dk da giriyor.
Oyunların yarıda indirmesi donuyor kapanıyor.
Steam daha stabil.

Çok doğru bu dediğin

Fanboy ??
Bir platformu beğenmek ne zaman fanboyluk oldu
beğenebilirsin; ama durmadan 2'sini kapıştırıp durmayın artık. İkisinin iyi anları ayrı, ikisinden de yararlanın diyorum ama sen bana PSİKOLOJİK sıkıntıların var diyorsun?

beğenebilirsin; ama durmadan 2'sini kapıştırıp durmayın artık. İkisinin iyi anları ayrı, ikisinden de yararlanın diyorum ama sen bana PSİKOLOJİK sıkıntıların var diyorsun?

E kardes neyle karştiracaksin ucaklami karsilastirayim otobuslemi karsilastirayim tabii ki rakibi ile karsilastiracagim

Bedava oyun dağıtmasalar Epic kullanmazdım.
Bence Steam.

Her ne kadar beleş oyun verse de steam adamdır.

Senin "Fanboy musunuz?" demen,
E kardes neyle karştiracaksin ucaklami karsilastirayim otobuslemi karsilastirayim tabii ki rakibi ile karsilastiracagim

senin ise "Psikoljik desteğe ihtiyacın var." demen yanlış.

İkiniz de hatanızı kabullenin.

Bunun vs sini yapanlarda akıl arıyorum ama bulamıyorum ikisinide gerektiği yerde kullan ucuz olan yerden al ve oyna beleş verilen oyunu ücretli oynamak mı istiyorsunuz karar sizin ama ücret ödemeniz ücretsiz alanlara laf etme hakkı vermiyor rahatla ve paranın değerini bil hepsi bu kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,094
Üyeler
191,032
Son üye
yumukyunus
Geri