❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Bunda aktif soğutma da yok yanma işi problem olmaz mı ya? Oled care falan da yok sanırım bunda doğru mudur?

ekran monitör olarak bu oled olduğu için arada ciddi bir fark oluşucaktır benım dediğim videoyu aynı anda 2 monitördede açarsan farkı çok net anlarsın :) onun dışında 170 hz den geçiş yaptığın için bu 240 hz çok bir fark yaratmıcak onuda söyleyim sana hatta anlayamayabilirsin farkı parlaklık olarak yeterince yeterli bence mat ekran olması seni düşürmesin eğer akşam ve gece oynuyorsan hayli hayli yeter sana
Zaten OLED'lerde farkı yaratan anladığım kadarıyla hz değil, paneldeki görüntünün pürüsüzlüğü, piksel aralarında en ufak boşluk dahi olmaması.

Bunda aktif soğutma da yok yanma işi problem olmaz mı ya? Oled care falan da yok sanırım bunda doğru mudur?
aktif soğutma boruları var arka panelde ben günde 2-3 saat hafta sonu bazen 6-7 saatlere kadar cıkıyor şuana kadar bir problem yaşamadım çok aşırı aşırı derecede ısınmıyor ama genede ısınıyor o kadarda olur diye tahmin ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zaten OLED'lerde farkı yaratan anladığım kadarıyla hz değil, paneldeki görüntünün pürüsüzlüğü, piksel aralarında en ufak boşluk dahi olmaması.
evet ekran kalitesi olarak çok farkediyor

G60SD de sıvı soğutma tarzı bir şey vardı bunda da var sanırım.
Evet
1751895154621.webp

arkadaşlar alınır mı ya ne diyosunuz çok kararsızım hala :D ölücülükten değil de 2k 180hz lenovo var yetiyo aslında

yeniden stoklarda !!!!!!!!

hadi bana hayırlı olsun...

Ekler

• 1000013105.webp
    1000013105.webp
    87.8 KB · Hit: 68
Son düzenleme:
31.200TL'ye Dell'in AW2725DF modelini almıştım, parlaklık aşırı yormuştu beni ve tatmin etmemiş, ona rağmen bunun 16.700 olmasından ötürü bir şans vermek istedim bakalım dediğiniz gibi memnun kalırım ama gene de uzak bakıyorum. Bir de ben, 2K 170 Fast-IPS Rog Strix XG27AQ kullanıyorum, renk gamutu en iyi IPS'lerden biri, siyahlar ve paneldeki akıcılık dışında, parlaklıkla beraber hiç memnun etmemişti.
G6'nın parlaklığı 25nit civarı daha fazla dell'den. Maksimum parlaklık çok düşük olduğu için aradaki parlaklık farkını bariz hissetmeniz mümkün. Samsung renkleri ayrıca biraz fazla doyuruyor. Renkler daha doygun gelecek muhtemelen. Tepki süresi açısından dell 360hz>360hz g6'dan daha iyiydi 0.3ms vs 1ms ayrıca bu model g6'nın 240hz versiyonu ama aradaki fark çok önemli değil. Kullanılan kaplama dell de glossy iken g6 da mat. G6'yı da beğenmezsen muhtemelen tek çaren XG27AQDMG daha da yüksek parlaklığa sahip woled bir model almak.

G6'nın parlaklığı 25nit civarı daha fazla dell'den. Maksimum parlaklık çok düşük olduğu için aradaki parlaklık farkını bariz hissetmeniz mümkün. Samsung renkleri ayrıca biraz fazla doyuruyor. Renkler daha doygun gelecek muhtemelen. Tepki süresi açısından dell 360hz>360hz g6'dan daha iyiydi 0.3ms vs 1ms ayrıca bu model g6'nın 240hz versiyonu ama aradaki fark çok önemli değil. Kullanılan kaplama dell de glossy iken g6 da mat. G6'yı da beğenmezsen muhtemelen tek çaren XG27AQDMG daha da yüksek parlaklığa sahip woled bir model almak.
Hocam zaten rafa kaldırmıştım ama 16.799 TL bu teknoloji ve benim için çok iyi. O yüzden şans vermek istedim ama aynı gün sipariş verilip, istanbuldaki forumdaşa ertesi gün teslim ettiler, benim daha bugün kargoya verilecek gibi duruyor daha bilgiler gelmedi :)

Geri