Bu adamlar bir dahi valla öyle bir yere sokmuş ki şimdi atıcam 40 yıl düşünsem bulamamSağ tarafta sanki
Bu adamlar bir dahi valla öyle bir yere sokmuş ki şimdi atıcam 40 yıl düşünsem bulamamSağ tarafta sanki
Mantıklı bence.2 aula satıp m1w v3 alayım diyorum mantıklı mıdır?
160 dolar yurtdışı fiyatım1w v3 de hall efect yokki niye bu kadar övdünüz
aldım hocam aulaları da artık satabilirim umarımMantıklı bence.
Oha beCaps tuşunun altına wireles-kablolu arası geçiş için buton koymuşlar hahahah
Ya bu arada videosuma baktım da bu Akko ya üretim süreci sırasında batchlerdeki pcbyi değişime gitti ya da tümüyle vazgeçtiler.Hocam mail cevabı gelirse bana da bilgi verirmisiniz.
Manyetik te olsa optikte olsa kuru kontak ta olsa switch switch tir ama ayak yapısı veya şekil yapısı farklı ise değişim mümkün olmaz ancak PBC yi değiştirmek lazım
ya bişey dicem 4000tl zarara girip auladan vazgeçmek mantıksız gibi geldi sadece premium diye yanii bi olayı yok mekanik switchde değil ama hayırlı olsunaldım hocam aulaları da artık satabilirim umarım
Kos kocaman kasada koyacak yer bulamayıp orayı akıl eden mühendisin düşüncesini merak ediyorumOha be
hocam aula stoklamıştım 2 aulaya değer bence fiyatı çünkü alüminyum kasa daha kaliteli pcb falan hem envantere çeşitlik katmış oldum bana da mantıksız geliyor ama en başından almak istediğim klavye modeydi 7 th gelmese kesinlikle kafam karışmazdı çok uygun 3.3k fiyata satıldı ondan dolayı bi pahalıymış gibi geldi gözüme fakat bilmiyorum ya 7 th tekrar stoğa girerse onu alacak param kalmadı akşama kadar gelmezse işime gelirya bişey dicem 4000tl zarara girip auladan vazgeçmek mantıksız gibi geldi sadece premium diye yanii bi olayı yok mekanik switchde değil ama hayırlı olsun