Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Kutay
knk küçük enter lazım birde alt ctrl küçük büyük olayı var puding tr de varmı bilmiyorum bilen varmı acaba.
shaco hocam merhaba , bilgi sahibi birine benziyorsunuz.
şu anda sitedeki bir tık sessiz ama hissiyatı güzel olan switch hangisidir , hangisini önerebilirsiniz?

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Baran Kut
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Klavye

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Yiğit Çelik
Son 1 tane kalmıştı gradyan baskılı cherry profil siyah-gri onuda birazdan gidip teslim edecem, kalanlar ingilizce ama tasarım olarak fenasallar.

evet yani o kasaya daha güzel keycapsler gidebilir bence
Yanii aslında böyle bi düşüncem yoktu kendi keyscapleri şeffaf ve ışık geçiriyor güzel baya ama bu fiyata bulmuşken al sata falan gider mi peki

Superman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ASİLTÜRK
Asus ROG Strix Scope RX Red Switch kullanıyorum, burdan ekstra klavye almaya değer mi? Akko daha mı iyidir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Klavye
Yanii aslında böyle bi düşüncem yoktu kendi keyscapleri şeffaf ve ışık geçiriyor güzel baya ama bu fiyata bulmuşken al sata falan gider mi peki
Valla inan bilmiyorum bende arada kaldım al-sata gider mi diye wraithin sattığı fiyatlara çıkartırlarsa her türlü al-sata gider fakat lansman fiyatımı bunlar yoksa bu şekilde mi satacaklar emin olamıyorum gerçi vergi, zam cart curt illaki zam yerler ama al-satlık kadar artar mı tahmin edemiyorum o yüzden bende almadım

Top Bottom