Akkonun her şeyi iyidir hepsi seni tatmin eder için rahat olsun tipini beğendiğini al.şu nasıldır hocam?AKKO 5075B Plus Air TKL RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Üç modlu bağlantı (2.4G/Bluetooth/Type-C) Programlanabilir RGB Arkadan Aydınlatmalı Çalışırken değiştirilebilir Soket PBT Boya-sub Tuş Başlıkları Akko Bulut Sürücüsünü (tescilli uygulama) destekler…www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet bu da hoşuma gitti ama setup falan çok önemli değil şu anda hissiyat istiyorum.
hocam şeyden dolayı kafama takıldı , birisi yellow switch için blue switch demiş. blue switch gibi kafa şişiren bir klavye de almak istemedim açıkçası...Akkonun her şeyi iyidir hepsi seni tatmin eder için rahat olsun tipini beğendiğini al.
Tr getirmek sıkıntı diye biliyorum limit var ya 27 euro mu dolar mı neAlıntıyı görüntülekendi sitesinde Akko 7th Anniversary 137$ 4800tlye yakın tutuyor düşünen baksın
Onu bilmiyorum, yanılttıysam affolaTr getirmek sıkıntı diye biliyorum limit var ya 27 euro mu dolar mı ne
Onu bilmiyorum, yanılttıysam affola
rgb kapalı 1 haftayı çıkarır3000 mah kaç gün götürüyor ortalama 5-6 saat kullanımda
stok gelmez ona çok zorArkadaşlar bütçe ile ilgili problemim yok, klavye modellerinden anlamam gerçekten alınmalı dediğiniz bir model var mı. Yorumlara baktığımda 7th annivarsy çok övülmüş ama stok yok, bekleyip onu mu alayım, ya da başka bir model mi önerirsiniz?
çok güzel bir klavye satıştan kalkana kadar parayı yetiştirebilirsem almayı düşünüyorum ama sesi bana güzel gelmedi her ne kadar dolu dolu da olsa bazı videolarda sesi he klavyeye göre çok iyiyken bazılarında da çok dandik klavye sesi çıkıyor biraz daha araştırmak lazım ama kasa ve keycaps için bile alınabilir özel tasarım sonuçta