Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

feiseN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Abdullah Samet Demir
Agalar konuyu yeni görüyorum maruz görün. 3k bütçeye 5075B Plus Shine keycapsli model harici daha mantıklı bi seçenek var mıdır yoksa en mantıklısı bu mudur?

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Yiğit Çelik
şu nasıldır hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet bu da hoşuma gitti ama setup falan çok önemli değil şu anda hissiyat istiyorum.
Akkonun her şeyi iyidir hepsi seni tatmin eder için rahat olsun tipini beğendiğini al.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Kutay Orhan
Akkonun her şeyi iyidir hepsi seni tatmin eder için rahat olsun tipini beğendiğini al.
hocam şeyden dolayı kafama takıldı , birisi yellow switch için blue switch demiş. blue switch gibi kafa şişiren bir klavye de almak istemedim açıkçası...
çünkü bütün günüm bilgisayar başında geçiyor. ama piano pro olanı alacağım galiba , teşekkür ederim :)

Superman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ASİLTÜRK
1000210350.jpg
kendi sitesinde Akko 7th Anniversary 137$ 4800tlye yakın tutuyor düşünen baksın

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ali taha
3000 mah kaç gün götürüyor ortalama 5-6 saat kullanımda

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Yiğit Çelik
7th annivarsy çok iyiymiş ya hala aklım kaldı

Superman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış ASİLTÜRK
Arkadaşlar bütçe ile ilgili problemim yok, klavye modellerinden anlamam gerçekten alınmalı dediğiniz bir model var mı. Yorumlara baktığımda 7th annivarsy çok övülmüş ama stok yok, bekleyip onu mu alayım, ya da başka bir model mi önerirsiniz?

Gilbert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Yiğit Çelik
Arkadaşlar bütçe ile ilgili problemim yok, klavye modellerinden anlamam gerçekten alınmalı dediğiniz bir model var mı. Yorumlara baktığımda 7th annivarsy çok övülmüş ama stok yok, bekleyip onu mu alayım, ya da başka bir model mi önerirsiniz?
stok gelmez ona çok zor

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
umut
çok güzel bir klavye satıştan kalkana kadar parayı yetiştirebilirsem almayı düşünüyorum ama sesi bana güzel gelmedi her ne kadar dolu dolu da olsa bazı videolarda sesi he klavyeye göre çok iyiyken bazılarında da çok dandik klavye sesi çıkıyor biraz daha araştırmak lazım ama kasa ve keycaps için bile alınabilir özel tasarım sonuçta

Top Bottom