Değerli yorumun için teşekkür ederim hocamkablolu olması ve keycapslerinin değişmemesi ve boyutu senin için önemli değilse en iyi klavyelerden biridir asus scope rx kendi ürettiği switchler var basma hızı çok hızlı gecikme yok denecek kadar az ve tuşun neresinden basarsan bas aynı hızda etki ediyor özel switchlerinden dolayı
rica ederim çok güzel klavye pc hocasının videosuda vardı izlemediysen izlemeni öneririmDeğerli yorumun için teşekkür ederim hocam
Ne oldu hocam konuya uzak kaldımVay la dümene bak stok kovalıyordum iyi oldu
ben iade etmedim yarın gelsin bi inceler atarım buraya merak ettim ya piano switch bile olsa kulanırım ben coil cable flnda çıkıyor kutu içinde yine fena fiyat değilbizimik kandırıyolar acaba
manyetik switchler piano pro switch çıktı 7th anniversydeNe oldu hocam konuya uzak kaldım
birde piano çıkmıyor muş kurban olurum onlara.ben iade etmedim yarın gelsin bi inceler atarım buraya merak ettim ya piano switch bile olsa kulanırım ben coil cable flnda çıkıyor kutu içinde yine fena fiyat değil
en full olanı aklına yatam varmı onu alim bari hayellerimizi bitirdin 2dakkada
Diğer HE klavyeler ile arasında çok fark vardı fiyat olarak işkillendim aslında ama hayırlısı olsun iade eder alan arkadaşlarben iade etmedim yarın gelsin bi inceler atarım buraya merak ettim ya piano switch bile olsa kulanırım ben coil cable flnda çıkıyor kutu içinde yine fena fiyat değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
manyetik switchler piano pro switch çıktı 7th anniversyde
En ucuz manyetik olan hangi ürün şimdi çok karamsarda kalmıştım iyi ki almamışımben görüştüm diğerleri manyetik switch bu bizim aldığımız mekanik v3 piano pro switch imiş