Akko elinde boşta duranları yollamış herhalde anlamadım ki.Şaka gibi piyanolu halini nasıl bulmuşlar
Ben size diyim mi akko piano switchli halini üretmedi heralde hiç bi yerde bulamadım tahminimce fiyat ucuz yazıldı iade edilmesi için öyle fatura kesildi gibime geldi hiç bi yerde piyano switchli göremedim iade etmicem elime ulaşana kadarŞaka gibi piyanolu halini nasıl bulmuşlar
İade edilmesi için niye yapsınlar hadi yapacaklar dünden beri ara ara stok niye koysunlar ki umarım yazıldığı gibi gelirBen size diyim mi akko piano switchli halini üretmedi heralde hiç bi yerde bulamadım tahminimce fiyat ucuz yazıldı iade edilmesi için öyle fatura kesildi gibime geldi hiç bi yerde piyano switchli göremedim iade etmicem elime ulaşana kadar
Tüketici hakem heyetine şikayet etmeyin ama iptal isteyin diye bu uydurulmuş olabilir akko sitesinde yoksa yoktur.Ben size diyim mi akko piano switchli halini üretmedi heralde hiç bi yerde bulamadım tahminimce fiyat ucuz yazıldı iade edilmesi için öyle fatura kesildi gibime geldi hiç bi yerde piyano switchli göremedim iade etmicem elime ulaşana kadar
Değerdi de lazım mı hocam ben öyle sürekli pc başında değilim ayrıca buna ek 1600tl falan koymam da pek kolay değil aslına bakarsanız sadece csde silver 3üm değmez gibi sizceher türlü değerdi 7th ama stok gelmiyor onun dışında monsgeek m1w v3 modeli 4k ona da 2 aula değer bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
5075b plus alınıp aulanın içindeki süngerler vb aktarılarak birleşim yapılabilir aslında
kablolu olması ve keycapslerinin değişmemesi ve boyutu senin için önemli değilse en iyi klavyelerden biridir asus scope rx kendi ürettiği switchler var basma hızı çok hızlı gecikme yok denecek kadar az ve tuşun neresinden basarsan bas aynı hızda etki ediyor özel switchlerinden dolayıAsus ROG Strix Scope RX Red Switch kullanıyorum, burdan ekstra klavye almaya değer mi? Akko daha mı iyidir?