Neler Yeni

Süperonline sahtekarlığı

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
İyi forumlar
Bugün fibere geçtim ama satan arkadaş fiber paketi mevzusundan bahsetmedi minimum 15 max 100 Mbps arası hızınız olur dedi bugün gelip montaj yapıldı modem ve TV+ şeklinde 1 saat sonra bilgisayar üzerinden hız testi yaptığım zaman 15mbps sabit aldığımı fark ettim bundan önce yine süperonline kullanıp adsl de 50 mbps alıyordum yani mantıken 50 mbps alırken 15 mbps geçmek saçma oldu sorun şu pazarlamacı arkadaşı bu akşam üstü kurulumdan sonra aradığımda 15 mbps aldığımı sizin bana 15 ile 100 arası bir hıza sahip olacağımı söylediniz ama şuanda 15 mbps üstünü alamıyorum dediğim de bana kurulum yeni olduğu için parametre ayarı yapıyor modem 3 4 saat içinde max hıza ulaşacağını söyledi bende emin olmak adına ekstra paket yükseltmeye gerek olup olmadığını sordum hayır kesinlikle öyle bişey yok 3 4 saate max hıza ulaşır denildi ve yaklaşık şuan 3.30 saat oldu ve herhangibir değişiklik yok. ben 15mbps yani 1.5mb/s indirmeyi tercih edeceğime adsl de 50 mbps yani 5.5 mb/s tercih ederdim bu sırf satış yapmak için müsteriye yeterli bilgi verilmemesidir sorumsuzluktur. şimdi gerçekten pazarlamacı arkadaşın dediği şeyin olma ihtimali nedir farkındayım 15 mbps üstünü vermeyecek bir nevi yetersiz bilgi verip elindeki ürünü satmak için yırtındı burdaki ama emin olmak adına sizlerede soruyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
İmzaladığın sözleşme ve tahaddütnameye bakıp ona göre karar verseydin keşke.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hat değerlerini atarsan kontrol sağlarım hattın ile ilgili durumu birde böyle Bir şey var madem Turkcell i arayıp şikayetçi olabilirsin Turkcell müşteri hizmetleri memnuniyet açısından gayet başarılı

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmzaladığın sözleşme ve tahaddütnameye bakıp ona göre karar verseydin keşke.
Hat sahibi değilim babamın üstüne o detaylar bende değildi ben eve geldiğimde çoktan bağlanmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hat değerlerini atarsan kontrol sağlarım hattın ile ilgili durumu birde böyle Bir şey var madem Turkcell i arayıp şikayetçi olabilirsin Turkcell müşteri hizmetleri memnuniyet açısından gayet başarılı
Pazarlamacinin dediği gibi 3 4 saat beklemek istedim emin olmak adına. Hat değerleri derken hız testi görüntüsünümu yoksa başka bir şekilde mi istiyorsun

owel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
ömer
3-4 saate max hıza ulaşır demesi ağır bi yalan. Sana 15 mbps tv+ ile birlikte paket satmak onun amacı eğer bir sözleşme imzalamadıysanız geri dönüşü basit. Arayıp şikayet kaydı oluşturmalısın. Sözleşme var ise superonline hiçbir şey yapamıyor maalesef (kibarca sözleşmeye bakıp da imzalasaydın diyor yani) tüketici haklarına başvurmanı öneririm.

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3-4 saate max hıza ulaşır demesi ağır bi yalan. Sana 15 mbps tv+ ile birlikte paket satmak onun amacı eğer bir sözleşme imzalamadıysanız geri dönüşü basit. Arayıp şikayet kaydı oluşturmalısın. Sözleşme var ise superonline hiçbir şey yapamıyor maalesef (kibarca sözleşmeye bakıp da imzalasaydın diyor yani) tüketici haklarına başvurmanı öneririm.
Hız acisindan sıkıntı yok cidden güzel ama 1.5 indirme yapmak çok rahatsız edici fiber bile olsa. Paket bilgisi verilseydi 50mbps seçerdim zaten ama oda verilmedi

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  1. ADSL'de 50 mbps alamazsın VDSL'dir o önce bunu doğru bil.
  2. Hangi pakekete geçtiğinizi öğrenmen gerekiyor, öyle bir aralık olamaz ve bağlandığı an o hız alınır.
  3. Konudan bağımsız olarak senin bilgin olmayabilir başka bir pakete anlaşılmış olabilir.
  4. Eğer konuştuğunuz kişi bazı şeyleri belirtmediyse arayıp şikayet edeceğinizi gerekli dinlemenin yapılmasını ve mağduriyetin giderilmesini isteyin.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hat sahibi değilim babamın üstüne o detaylar bende değildi ben eve geldiğimde çoktan bağlanmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazarlamacinin dediği gibi 3 4 saat beklemek istedim emin olmak adına. Hat değerleri derken hız testi görüntüsünümu yoksa başka bir şekilde mi istiyorsun
Modemin arayüzüne girip oradaki değerleri diyorum senin hattın eve kadar gerçek fiber mi sarı ince kablo ile mi geliyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,639
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Evet sarı ince kablo geliyor
Tm paketin 15 mbps o zaman büyük ihtimalle hat değerlerini de atamazsın zaten fiberde değerler olmaz istersen paket yükseltme yapabilirsin ekstra ücret karşılığında tâbi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,311
Üyeler
164,995
Son üye
yaniolmasaolmazmi
Top Bottom