Neler Yeni

İnceleme T60 %60 Mekanik Oyun Klavyesi RGB İnceleme!

SadeceSeyf

80+ Gold
Baya araştırdım. Söylenilen ve yazılanlara göre şöyle yorum yapayım. Outemuya çok benziyor fakat aynı değiller. Krgd switchlerden daha iyi olduğu söyleniyor. Krgd switch gamepower overlord klavyesinde var bu arada. Cherry MX klonu olarak orta seviye bir switch deniliyor.
Hocam incelemenin en altına koydum. Çok güzel oldu. Teşekkürler harcadığınız zaman için ^^

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bana kalırsa 400 TL de etmeyen bir klavye birincisi şu TKL tarzı klavyelere bilek desteği takılmaz çünkü genel de ya e-Spor tarafında ya da coding kısmında kullanılıyor bu klavyeler fazla alan kaplamadığı için. İkincisi switchleri kalitesiz gerçi bu paraya da bu switchlerin olması da normal. Üçüncüsü tuş düzeni karışık demişsiniz fakat klavye zaten UK düzende olduğu için ve TKL olduğu için tabii ki de çoğu tuşlar için FN + kombinasyonu gerekiyor. Alırnır mı alınmaz mı bütçe meselesi ama switchleri kalitesiz olduğu için bence alınmaz.

SadeceSeyf

80+ Gold
Bana kalırsa 400 TL de etmeyen bir klavye birincisi şu TKL tarzı klavyelere bilek desteği takılmaz çünkü genel de ya e-Spor tarafında ya da coding kısmında kullanılıyor bu klavyeler fazla alan kaplamadığı için. İkincisi switchleri kalitesiz gerçi bu paraya da bu switchlerin olması da normal. Üçüncüsü tuş düzeni karışık demişsiniz fakat klavye zaten UK düzende olduğu için ve TKL olduğu için tabii ki de çoğu tuşlar için FN + kombinasyonu gerekiyor. Alırnır mı alınmaz mı bütçe meselesi ama switchleri kalitesiz olduğu için bence alınmaz.
Valla kalitesizliğini kullandıkça göreceğiz hocam. Denemeden ne siz ne de ben bilirim

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Valla kalitesizliğini kullandıkça göreceğiz hocam. Denemeden ne siz ne de ben bilirim
Custom keyboard'lar ile ilgileniyorum hatta yakın zaman da kendime de custom keyboard dizeceğim ve çok fazla klavye geçmişim var hem bu tarz hem de farklı stilde kullanmadan bilemem ama tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyebilirim 400 TL'lik klavyeden çok bir şey çıkmaz tamamen görünüş klavyesi switchleri gerçek manada kötü ve belki 6 ay geçmeden bozulacak bu tarz konulara denk geldiğim de elimden geldiğince uyarıyorum hot swappable klavye almanız çok daha mantıklı çünkü switchler bozulduğun da o klavye'ye uygun switchler satın alıp sorunsuz şekilde uzun yıllar klavye kullanabiliyorsunuz.

Son düzenleme:

SadeceSeyf

80+ Gold
Custom keyboard'lar ile ilgileniyorum hatta yakın zaman da kendime de öyle dizeceğim çok fazla klavye geçmişim var hem bu tarz hem de farklı stilde kullanmadan bilemem ama tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyebilirim 400 TL'lik klavyeden çok bir şey çıkmaz tamamen görünüş klavyesi switchleri gerçek manada kötü ve belki 6 ay geçmeden bozulacak bu tarz konulara denk geldiğim de elimden geldiğince uyarıyorum hot swappable klavye almanız çok daha mantıklı çünkü switchler bozulduğun da o klavye'ye uygun switchler satın alıp sorunsuz şekilde uzun yıllar klavye kullanabiliyorsunuz.
Tamamdır teşekkür ederim bilgi için. Bir daha ki sefere ^^

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
P, L ve M harflerinin yanındaki tuşlara windows key bindlardan ğ ü ö ç gibi tuşları atasak öyle kullanabilir miyiz acaba tr layout gibi bir de bunu pudding keycapslerle falan değiştirebiliyor muyuz tuşları

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
26 eylülde konu açmıştın bunla ilgili 1 haftada mı geldi eline ben de klavye alacağımda amazondan

SadeceSeyf

80+ Gold
26 eylülde konu açmıştın bunla ilgili 1 haftada mı geldi eline ben de klavye alacağımda amazondan
Evet bir haftada geldi.Normal kullanım için çok tatlı bir klavye fakat oyunlarda tuşlar biraz sert kalıyor. Fps oyunları oynayan arkadaşları bir tık yorabilir. Ama efektler muazzam derecede iyi. Blue switch bulunabilirse daha iyi olur gibi. Yine de bu paraya değiyor diyorum

me1ster

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
Mert C.
Evet bir haftada geldi.Normal kullanım için çok tatlı bir klavye fakat oyunlarda tuşlar biraz sert kalıyor. Fps oyunları oynayan arkadaşları bir tık yorabilir. Ama efektler muazzam derecede iyi. Blue switch bulunabilirse daha iyi olur gibi. Yine de bu paraya değiyor diyorum
tahmini teslim 18 ekim diyor da çoğu üründe sende de sana gelen tarihten geç mi gösteriyodu

SadeceSeyf

80+ Gold
tahmini teslim 18 ekim diyor da çoğu üründe sende de sana gelen tarihten geç mi gösteriyodu
7 gün erken geldi hocam işte. Siparişlerimde geç gösteriyordu evet. Ama erken geliyor

Qbört

80+ Bronze
Hot swap varmı hocam böyle klavyeler de olmazsa olmasıdır switch bozulması durumunda rahatça değiştirebiliyorsun.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hot swap varmı hocam böyle klavyeler de olmazsa olmasıdır switch bozulması durumunda rahatça değiştirebiliyorsun.
Onlar 450 TL'den başliyor yanlış görmediysem var yanı

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
ABA06416-099C-4854-9DC0-6D8052F70BE4.jpeg
Harika bir klavye. Düşünenlere tavsiye ederim. Bana da teslimat tarihi 3 Kasım diyordu fakat 1 haftada geldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,098
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom