İslamiyet ya da inandıklarımız senin ya da benim mantığıma göre hareket etmez.İnanırsın ve kafana takılan bir durum olduğunda fetva kurumu kim ya da neresi ise oradan alırsın alman gerekeni eğer inanmıyorsan da ülkenim fetva kuruluşlarına gidersin araştırmanı bu tarz belirli kaynaklardan alır okursun bu kadar basit ve kolay hem kimseyi de zan altında bırakmamış olursun...AMA MAŞAALLAH herkes HOCA OLMUŞ FETVA VERİYOR !! Herkezin aklında bulunsun bu yönlendirmelerinizden de hesana çekileceksiniz ( Nokta )Haram olması mantıklı değil bir sermaye yatırıp şunu şunu yaparsam para kazanırım diye sonucu bildiğin bir iş. Bu iş sonucunda ETH çakılsa da ileride yatırımını tutup ETH'nin değer kazanmasını da bekleyebilirsin. Yani yatırım yapıp zar sallayıp ya tutarsa dediğin bir olay değil bu. Kaldı ki o zaman dolar almak da haram.
Katılıyorum benim mantığımla bende haram değildir diye düşünüyorum fakat bazı arkadaşlar kesin bir dille nasıl bu kadar emin olup haram değil diyorlar garip.MİLLET NE KADAR GÜZEL VE NE KADAR RAHAT FETVA VEREBILİYOR ŞU İŞE BAK YA !!! YEMİN EDERİM AKLIM ALMIYOR YA !!!
Düşme olasılığı da var?Hem o hem de örnek veriyorum yatırıyorsun paranı ve bir bakmışsın %50 artmış mesela, bu ne oluyor hiç bir emek vermeden para kazanmak olmuyor mu? Tabi bu işe öbür taraftan da bakınca ticaret gibi geliyor ama sağlam bir araştırmak gerekiyor.
Tartışılacak insanlar değilller.Düşme olasılığı da var?
Türkiye'de senin gibi inanç üzerinden alay edecek kadar zavallı insan sayısı çok ! Seni rencide etmek istemem çünkü neye inanıyorsan o inandığın şeye ve sana da saygım var ve sen de saygı göstermeyi bil ve başkalarının inançları ile alay etme !Türkiye' de sizin gibi insanların olması üzücü.
Hepsi inandıklarını dile getiriyor fakat sadece dillerinde ve hesapları büyük olacak ve o zaman anlayacaklar fakat iş işten geçmiş olacak ! Üzülmüyorum onlar adına ve sadece dua ediyorum arkadaşlarım adınaKatılıyorum benim mantığımla bende haram değildir diye düşünüyorum fakat bazı arkadaşlar kesin bir dille nasıl bu kadar emin olup haram değil diyorlar garip.
Dostum kimseyle tarışmak istemiyorum ve hiçbir inanç ile alay edecek kadar düşmedim. Sadece neden bunun böyle olduğunu sorguluyorum. Kimseyle kavga etmek istemiyorumTürkiye'de senin gibi inanç üzerinden alay edecek kadar zavallı insan sayısı çok ! Seni rencide etmek istemem çünkü neye inanıyorsan o inandığın şeye ve sana da saygım var ve sen de saygı göstermeyi bil ve başkalarının inançları ile alay etme !
Alın teri sadece taşa vurduğun kazma mı?alın teri ile kazanılmayan her para haramdır!