🔥İndirim TEKNOSA OUTLET ÜRÜNLER

bhen kulaklıgı alcam hyperx herhalde olmadı iade ederim

kutusu açılan her ürün outlet değildir teşhir ürünüdür veya cayma hakkı kullanılıp iade edilmiştir. outlet ürünün tanımı mağazacılıkta farklıdır arkadaşlar.
Teşhir ürün mağazada sergilenen üründür. Sen nasıl perakende sektöründesin. Yapacağın iş çok basit ''Google amcaya teşhir nedir ? Outlet nedir ? yazman yeterli.

Teşhir ürün mağazada sergilenen üründür. Sen nasıl perakende sektöründesin. Yapacağın iş çok basit ''Google amcaya teşhir nedir ? Outlet nedir ? yazman yeterli.
tartışmayacağım bilginiz olmadığı konularda insanları yanıltmayın. iyi günler

Diğer outlet ürünlere nereden bakabilirim teknosa sitesinden.

İyisini edersin. Perakende mağazanda başarılar.
hyperxin birtanesini sipariş ettim üye olmadan ve siparişten sonra üyeliği tamamla diyodu bende tamamladım sonra baktım siparişlerimde gözükmüyor bende müşteri hizmetlerini aradım ve onlar da sipariş numarasını söyleyin bakalım dediler ve sipariş vermişler. Ayrıca hocam outlet nedir dedim kutusu açılmış ürünler dedi kenarında köşesinde çizik olan sergilenen ürünler dedi ama çalışan ürünler dedi

LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD ( OUTLET ) Fiyatı ve Özellikleri

LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD OUTLET fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD OUTLET en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
www.teknosa.com
www.teknosa.com

2700 e ben 1 ay önce excalibur 27" 2k monitör aldım buradan 2800 e gayet iyi

Hocam monitörden memnun musunuz, Güzel midir önerir misiniz?
Beraber aldık o arkadaşla ikimizde çok memnunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence ölü piksel veya ışık sızması var ki iade edilmiş
Bize gelenler sıfır gibiydi bizden önce alan kişinin bilgileri kutunun üzerinde vardı arayıp sormuştum neden ettin diye keyfi bir sıkıntısı yok dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri