Tremila_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,471
Asıl ondan uzak durun hocam kronik kararsız uykuya geçiş sorunu vardı. Bende sattım kurtuldumoutlet ürün alınır mı ki razer mouse güzel aslında
Asıl ondan uzak durun hocam kronik kararsız uykuya geçiş sorunu vardı. Bende sattım kurtuldumoutlet ürün alınır mı ki razer mouse güzel aslında
Teşhir ürün mağazada sergilenen üründür. Sen nasıl perakende sektöründesin. Yapacağın iş çok basit ''Google amcaya teşhir nedir ? Outlet nedir ? yazman yeterli.kutusu açılan her ürün outlet değildir teşhir ürünüdür veya cayma hakkı kullanılıp iade edilmiştir. outlet ürünün tanımı mağazacılıkta farklıdır arkadaşlar.
tartışmayacağım bilginiz olmadığı konularda insanları yanıltmayın. iyi günlerTeşhir ürün mağazada sergilenen üründür. Sen nasıl perakende sektöründesin. Yapacağın iş çok basit ''Google amcaya teşhir nedir ? Outlet nedir ? yazman yeterli.
İyisini edersin. Perakende mağazanda başarılar.tartışmayacağım bilginiz olmadığı konularda insanları yanıltmayın. iyi günler
tartışmayacağım bilginiz olmadığı konularda insanları yanıltmayın. iyi günler
hangisi viper mı yoksa basilisk miAsıl ondan uzak durun hocam kronik kararsız uykuya geçiş sorunu vardı. Bende sattım kurtuldum
hyperxin birtanesini sipariş ettim üye olmadan ve siparişten sonra üyeliği tamamla diyodu bende tamamladım sonra baktım siparişlerimde gözükmüyor bende müşteri hizmetlerini aradım ve onlar da sipariş numarasını söyleyin bakalım dediler ve sipariş vermişler. Ayrıca hocam outlet nedir dedim kutusu açılmış ürünler dedi kenarında köşesinde çizik olan sergilenen ürünler dedi ama çalışan ürünler dediİyisini edersin. Perakende mağazanda başarılar.
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD ( OUTLET ) Fiyatı ve Özellikleri
LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD OUTLET fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. LOGITECH F310 KABLOLU GAMEPAD OUTLET en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com![]()
Beraber aldık o arkadaşla ikimizde çok memnunuzHocam monitörden memnun musunuz, Güzel midir önerir misiniz?
Bize gelenler sıfır gibiydi bizden önce alan kişinin bilgileri kutunun üzerinde vardı arayıp sormuştum neden ettin diye keyfi bir sıkıntısı yok dedibence ölü piksel veya ışık sızması var ki iade edilmiş
350 TL ye satıldı dostum o gördüğün sıfır.![]()
Logitech F310 Kablolu PC Gamepad 940-000138
Televizyonunuzda oynayın. F310’u Big Picture ile eşleştirin ve koltuğunuzun rahatlığında Steam’i gezin, oyun oynayın ve daha fazlasını yapın.www.gaming.gen.tr