Neler Yeni

Temu olağan dışı para iadesi yaptı

Mekzo

80+
19 Kasimda klavye siparişi verdim ve 20 Kasım akşamı bir baktım başlıktaki gibi bir metin vardı. İade hala düşmedi ama bunun neyden kaynaklı olduğunu araştırdığımda nadir kişilerde meydana gelmiş çok bir konu göremedim.

Satın alırken Warp açık kalmış ve kartı yanlış girdiğim için Warp kaynaklı sandım ve kapatıp tekrar girdim aldım. TEB üzerinden satın aldım ve bu sorunu tekrar yaşamamak için ne yapmalıyım? İade gelince papara üzerinden almayı düşünüyorum.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berkay Kahraman
Hocam olayı çözebildiniz mi? Bende de aynısı oldu ziraat bankası ile iade edildi simdi akbank ile deniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
953
İsim
Hüseyin
Hocam olayı çözebildiniz mi? Bende de aynısı oldu ziraat bankası ile iade edildi simdi akbank ile deniyorum
Satın alırken Warp açık kalmış ve kartı yanlış girdiğim için Warp kaynaklı sandım ve kapatıp tekrar girdim aldım. TEB üzerinden satın aldım ve bu sorunu tekrar yaşamamak için ne yapmalıyım? İade gelince papara üzerinden almayı düşünüyorum.
Warp veya vpn açıksa iptal edilir tabi.

ozqurTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özgür taşkafa
bende klavye siparişi vermiştim siparıiş onaylandı sonra bir tane daha alayım dedim parayı kesti sonra olağan dışı etkinlik nedeniyle iptal etti. Bir daha denedim yine parayı çekti yine iptal etti. 2 hafta oldu ilk siprişini verdiğim klavye geldi 2 iadeninde parasının yatmasını hala bekliyorum :d Bu arada klavye geldikten sonra tekrar sipariş verdim kabul etti siparişi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,609
Üyeler
166,408
Son üye
ihtiras
Top Bottom