EDON1S'1
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
1 fanın yarısı kapalı oluyor bu şekilde kullanamaz mıyım beylerbende sipariş verdim 7 7800x3d için
1 fanın yarısı kapalı oluyor bu şekilde kullanamaz mıyım beylerbende sipariş verdim 7 7800x3d için
son durum nedir? kullanıyormusun1 fanın yarısı kapalı oluyor bu şekilde kullanamaz mıyım beyler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bence öndeki en üstteki fanı çıkarıp üst tarafı 3 fanla kullanın1 fanın yarısı kapalı oluyor bu şekilde kullanamaz mıyım beyler
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
iade ettim hocam kasayı değiştirince alacam tekrarson durum nedir? kullanıyormusun
para konusunda sıkıntı çıktı o yüzden iade etmek zorunda kaldımniye iade ettin ki hocam yeniden alacaksan?
gerekirse başka soğutucu alırızstok kalmamış fiyatları 12 13k bandına çıkarmışlar umarım yeniden almışsınızdır yoksa baya beklemek lazım
sessiz çalışıyor hocam 10 tane fan olduğu için kasada onun az uğultusu var sadece başka ses gelmiyo kasadanThermalright Frozen Warframe 420 alıcam. normal olan
birde versiyonları pro,se,ultra var 420mm yok malesef
beklesem gelirmi diyorum nedense biraz çirkin geliyor pompa yerleri. ses olarak nasıl memnumusunuz artctich 3 den sonra geçiş yapıcam bir tık dağa sessiz diye.
Thermalright Frozen Warframe 420 alıcam. normal olan
birde versiyonları pro,se,ultra var 420mm yok malesef
beklesem gelirmi diyorum nedense biraz çirkin geliyor pompa yerleri. ses olarak nasıl memnumusunuz artctich 3 den sonra geçiş yapıcam bir tık dağa sessiz diye.
sessiz çalışıyor hocam 10 tane fan olduğu için kasada onun az uğultusu var sadece başka ses gelmiyo kasadan
işlemciniz nedir 360mm alın istiyorsanız
Kasaya full 14 cm dosucem.
Pro veya başka model mi istiyorsun?