Thermalright TF7 Termal Macun iyi midir?

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
399
SELAMÜN ALEYEKÜN
Arkadaşlar bu termal macun iyi midir? yoksa başka öneriniz varmıdır.

Katı ama kaliteli macun.

Mx4 ile değişimli kullanıyorum, evet biraz katı formda, kaliteli macun, kullanabilirsiniz

Katı ama kaliteli macun.

Mx4 ile değişimli kullanıyorum, evet biraz katı formda, kaliteli macun, kullanabilirsiniz
am5 için bracket almıştım ve yanından bu macunda gelmişti. Macunu şırıngadan zar zor çıkarabildim ve aşırı katıydı. Ben bozuk sanıp attım onu yerine mx6 almıştım. :D Acaba bozuk değil miydi? :D Ama neredeyse şırınga kırılacaktı o kadar baskı uyguladım 1gr bile çıkartamamıştım.

Tamam ozaman teşekkür ederim cevaplarınız için peki üstündeki macunu neyle silim ve yenisini nasıl süreyim.bilmediğim için soruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

am5 için bracket almıştım ve yanından bu macunda gelmişti. Macunu şırıngadan zar zor çıkarabildim ve aşırı katıydı. Ben bozuk sanıp attım onu yerine mx6 almıştım. :D Acaba bozuk değil miydi? :D Ama neredeyse şırınga kırılacaktı o kadar baskı uyguladım 1gr bile çıkartamamıştım.
Harbimi ya o zaman en yakın vatan var bizim burda hamgi marka model güzeldir vatanda.

Harbimi ya o zaman en yakın vatan var bizim burda hamgi marka model güzeldir vatanda.
Bana öyle denk gelmiş olabilir. Vatan da çok çeşit yok diye hatırlıyorum. Cooler master cryfuse mı ney öyle bir model vardı galiba o iyiydi diye hatırlıyorum.

Bozuk değil hocam öyle macun ama mx4ten daha kaliteli mx6 ile kapışır

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Belkide düzgün gelir bakalım eğer katı gelirse ne yapayım peki.vatan yakın olduğu için orda önerebileceğiniz bir modlel varmı.
biraz sıcak suya koy ısınsın ısınınca yumuşar oyle sur hiç bir problem olmaz

Geri