Mehmet
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,544
Arkadaşlar Keenetic omni modem alacaktım. Ancak 2.4ghz olduğundan önermediler. 75mbps vdsl kullanıyorum sizce bu modem nasıl?
5ghz mi?
5ghz mi?
Bu model modem değil, router. Modem olmadan kullanamazsınız. Önde bir modem olması gerekir. Çift bant destekli modem arıyorsanız Archer VR300 modeline bakmanızı öneririm. Daha uygun fiyatlı ürün arıyorsanız TD-W9970 olabilir. Ama benim tavsiyem bugün modem alacaksanız AC destekli bir ürüne yatırım yapmanız iyi olur.Arkadaşlar Keenetic omni modem alacaktım. Ancak 2.4ghz olduğundan önermediler. 75mbps vdsl kullanıyorum sizce bu modem nasıl?
5ghz mi?
Evet,hem 2.4 ghz hem de 5 ghz destekliyor,alınabilir.Arkadaşlar Keenetic omni modem alacaktım. Ancak 2.4ghz olduğundan önermediler. 75mbps vdsl kullanıyorum sizce bu modem nasıl?
5ghz mi?
Modemin arayüzünden diye biliyorum,emin değilim.Araştırabilirsiniz..Peki 2.4ghz'den 5ghz'e nasıl geçiliyor?
Direk 2.4 ghz ve 5 ghz diye 2 adet kablosuz bağlantı var istediğinize bağlanıyorsunuz, modem arayüzünden de kapatabiliyorsunuz istediğinizi. En azından bendeki Archer C5V böyleydiPeki 2.4ghz'den 5ghz'e nasıl geçiliyor?
Bu model modem değil, router. Modem olmadan kullanamazsınız. Önde bir modem olması gerekir. Çift bant destekli modem arıyorsanız Archer VR300 modeline bakmanızı öneririm. Daha uygun fiyatlı ürün arıyorsanız TD-W9970 olabilir. Ama benim tavsiyem bugün modem alacaksanız AC destekli bir ürüne yatırım yapmanız iyi olur.Arkadaşlar Keenetic omni modem alacaktım. Ancak 2.4ghz olduğundan önermediler. 75mbps vdsl kullanıyorum sizce bu modem nasıl?
5ghz mi?