❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim sipariş geceden iptal olmuştu. Buraya da yazmıştım zaten. Şimdi de bir yetkili aradı. Sulh ceza mahkemesine dava açacaklarını söylediler.

Bakalım avukat ile görüşeceğim. Ne olur biter yazarım buraya.

Bu konuların artık açılmaması gerekiyor. Trendyol vb firmalar ne kadar kan emici olsalar da biz kendimizden sorumluyuz 3-5 krş kar edeceğiz diye ne hallere düşüyoruz.

Ben artık indirim dışında özellikle bu konu gibi konu açanları şikayet edeceğim.

Lütfen sizde hassasiyet gösterin.
yönetici yokmu şu su itine ayar versin

Razer mouse aldım teknosadan hazırlanıyor. Teknosa umarım hızlı kargolar.

Valla bende aldım gece gördüğümde. Ürünlerden biri kargoya verildi diğeri halen verilecek. Bakalım neler olacak göreceğiz

Ekler

• IMG_20231107_095105.jpg
    IMG_20231107_095105.jpg
    249.1 KB · Hit: 207
teknosa blaackshark v2 x i kargoya verdi beyler , kuletipi soğutucum var sipariş alındıda ,satıcıya yazdım öğleye kadar kargoya verileceğini söyledi. 2 ürün sipariş vermiştim. airfry vermek istiyorum ama cihaz yok , yardımcı olan olursa sevinirim

Benim sipariş geceden iptal olmuştu. Buraya da yazmıştım zaten. Şimdi de bir yetkili aradı. Sulh ceza mahkemesine dava açacaklarını söylediler.

Bakalım avukat ile görüşeceğim. Ne olur biter yazarım buraya.

Bu konuların artık açılmaması gerekiyor. Trendyol vb firmalar ne kadar kan emici olsalar da biz kendimizden sorumluyuz 3-5 krş kar edeceğiz diye ne hallere düşüyoruz.

Ben artık indirim dışında özellikle bu konu gibi konu açanları şikayet edeceğim.

Lütfen sizde hassasiyet gösterin.
At yalanı seveyim inananı

Gece gece cidden üşenmeden uğraşmışlar

teknosa blaackshark v2 x i kargoya verdi beyler , kuletipi soğutucum var sipariş alındıda ,satıcıya yazdım öğleye kadar kargoya verileceğini söyledi. 2 ürün sipariş vermiştim. airfry vermek istiyorum ama cihaz yok , yardımcı olan olursa sevinirim
Ulan ya teknosaya guvenemedim almadiydim 😃

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,016
Üyeler
185,017
Son üye
Lui Kang