Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Masterjey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musab Talha Kütük
nasıl yapıyorsun 1 kere daha şansımı denemek istiyorum ben
aga bilmiyom ben bugun öüğrendim arkadaştan telefon ayarlarına giriyon dil i azerbeycan türkçesine çeviriyon yada adı neyse azerice işte ona çeviriyon sonra trendyol sekmesini kapatıyom tekrar açıyom olyuor direkt ürünü sepete ekliyom 200 indirim yapıyor kodu uygula var %40 da ordan yapıyor işte

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kargocu teslim ederken barkodu okutunca iade gözüküyor dedi. Kusura bakmayın dedi. İadeyi ben yaptım ama vazgeçtim iade etmeyeceğim dedim tamam dedi gitti. 1 saat sonra geri geldi abi ürün Trendyol tarafından iade olmuş dedi. Geri verir misin dedi. Hayırdır kimin malını evinden alıyorsun mafya mısınız dedim tartışma çıktı. Uzamasın diye verdim. Böyle bir şey olamaz.
Öyle dediysen az bile yapmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Furkan Bozok
1 adet ürüne ihtiyacım vardı , ilk sabah 10 da sipariş verdim kargoya verilmeden iptal yedi , ardından tekrar sipariş verdim 13:15 gibi 14:10 da kargoya verildi şuan geliyor gözüküyor bakalım göreceaah
Bende de aynı şekilde oldu dağıtıma çıktı ama yanlış barkod diyerek otomatik iade başlattılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Bu arada yöntem halen işe yarıyor. Trendyol express kargo olan ürünleri alın. Ama onların çoğu da iptal oluyor benim bir siparişi bugün teslim ettiler sorun da çıkmadı. Rastgele bir Azeri kimliği ile sipariş verin. Sonra siparişlerim den teslimat adresini değiştirin. Diğer kargolarda da oluyor ancak arayıp yapmanız gerekir. Onu da çakmazlarsa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emülator kullanmanız lazım bu arada. Trendyol eski sürümünü indirip 7.10 olması lazım. Sonra apk olarak yükleyin VPN filan gerek yok.

Masterjey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Musab Talha Kütük
Bu arada yöntem halen işe yarıyor. Trendyol express kargo olan ürünleri alın. Ama onların çoğu da iptal oluyor benim bir siparişi bugün teslim ettiler sorun da çıkmadı. Rastgele bir Azeri kimliği ile sipariş verin. Sonra siparişlerim den teslimat adresini değiştirin. Diğer kargolarda da oluyor ancak arayıp yapmanız gerekir. Onu da çakmazlarsa

Emülator kullanmanız lazım bu arada. Trendyol eski sürümünü indirip 7.10 olması lazım. Sonra apk olarak yükleyin VPN filan gerek yok.
şimdi abi benim yaşım kuçuk 16 fln aileme söyledim diyor saçma sapan işlerle uğraşma kart bilgileri fln gider siz diyonuz kargolar iptal yada iade oluyor yani kesin şu yöntemle geliyor dediğiniz varsa o yöntemle alıyım yoksa alamiyacağım maalesef

odeme sırasında kabul etmez. dene gorursun hatayı
he bitti yani tr den indirim koduyla fln almak daha mantıklı şuan

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Yusuf Kaplan
şimdi abi benim yaşım kuçuk 16 fln aileme söyledim diyor saçma sapan işlerle uğraşma kart bilgileri fln gider siz diyonuz kargolar iptal yada iade oluyor yani kesin şu yöntemle geliyor dediğiniz varsa o yöntemle alıyım yoksa alamiyacağım maalesef

he bitti yani tr den indirim koduyla fln almak daha mantıklı şuan
odeme sırasında kod azerbaycan ıcın gecerlıdır dıyo. Zaten olsa bıle kı fıxlendı dırekt ıptale gırer. Alan aldı. Alamayanlar amazonu beklesınler derım orada da ıyı ındırımler olur bence

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kargocu teslim ederken barkodu okutunca iade gözüküyor dedi. Kusura bakmayın dedi. İadeyi ben yaptım ama vazgeçtim iade etmeyeceğim dedim tamam dedi gitti. 1 saat sonra geri geldi abi ürün Trendyol tarafından iade olmuş dedi. Geri verir misin dedi. Hayırdır kimin malını evinden alıyorsun mafya mısınız dedim tartışma çıktı. Uzamasın diye verdim. Böyle bir şey olamaz.
Kargocunun bir suçu yok darlayacaksan Trendyolu darlasana. Adamla tartışacak kadar neden triplere giriyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mahsun Mücahit Sürdem
Benim dün verdiğim siparişler bugün teslim edildi. İptal filanda olmuyor. Hepsi de Trendyol satıcılı. Düzgün yaparsanız oluyor. Yöntemi de anlattım.
IMG_1724.jpeg
IMG_1723.jpeg

Vakit bulursam video çekip paylaşacağım. Yapmak isteyen videoyu izler yapar.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom