🔥İndirim Trendyol Kazandıran Çark aktif mi?

Vidor

80+
Reaksiyon skoru
138
Arkadaşlar merhaba, anasayfada nasıl bulabileceğinizi bulamadım ama bana trendyoldan gelen çark bildirimine tıkladıktan sonra çarkı çevirdim ve bana elektronikte 500 lira indirim verdi. TROY300 ile kombolanabiliyor.

Ekler

• Screenshot_20251107_122000_One UI Home.webp
    Screenshot_20251107_122000_One UI Home.webp
    23.3 KB · Hit: 60
Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, anasayfada nasıl bulabileceğinizi bulamadım ama bana trendyoldan gelen çark bildirimine tıkladıktan sonra çarkı çevirdim ve bana elektronikte 500 lira indirim verdi. TROY300 ile kombolanabiliyor. Mesela aoc 24ge42e 3499 TL'ye geldi.
banada bildirim geldi tıkladım açılmadı. hata verdi

kasım geldi trendyoldan 0 atak aklı başında bir indirim yok.

kasım geldi trendyoldan 0 atak aklı başında bir indirim yok.
TR piyasası Trendyol'un umurunda değil artık. İhracatı açtıktan sonra önemsememeye başladılar. Zaten büyük markalar indirim koysalar da koymasalar da satılıyor. TR için çabalayan şu an Hepsiburada. İkisinde de 5-6 yıldır satış yaptığım için söylüyorum.

Arkadaşlar merhaba, anasayfada nasıl bulabileceğinizi bulamadım ama bana trendyoldan gelen çark bildirimine tıkladıktan sonra çarkı çevirdim ve bana elektronikte 500 lira indirim verdi. TROY300 ile kombolanabiliyor. Mesela aoc 24g42e 3499 TL'ye geldi. Sste kuponu görüntüleyebilirsiniz.
Hem TRY300 hem kupon kullanılabılıyor mu tryu odeme sayfasında kullanmak gerekıyor yanılmıyorsam degil mi

Hem TRY300 hem kupon kullanılabılıyor mu tryu odeme sayfasında kullanmak gerekıyor yanılmıyorsam degil mi
Hocam ödeme kısmında kartı troy seçtikten sonra aşağıda indirim kodu butonu çıkacak. Oraya yazacaksınız.

TR piyasası Trendyol'un umurunda değil artık. İhracatı açtıktan sonra önemsememeye başladılar. Zaten büyük markalar indirim koysalar da koymasalar da satılıyor. TR için çabalayan şu an Hepsiburada. İkisinde de 5-6 yıldır satış yaptığım için söylüyorum.
ve trendyolda kol gibi komisyon var birde orjinallik belgesi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,556
Üyeler
184,182
Son üye
winball501
Geri