Vidor
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
banada bildirim geldi tıkladım açılmadı. hata verdiArkadaşlar merhaba, anasayfada nasıl bulabileceğinizi bulamadım ama bana trendyoldan gelen çark bildirimine tıkladıktan sonra çarkı çevirdim ve bana elektronikte 500 lira indirim verdi. TROY300 ile kombolanabiliyor. Mesela aoc 24ge42e 3499 TL'ye geldi.
TR piyasası Trendyol'un umurunda değil artık. İhracatı açtıktan sonra önemsememeye başladılar. Zaten büyük markalar indirim koysalar da koymasalar da satılıyor. TR için çabalayan şu an Hepsiburada. İkisinde de 5-6 yıldır satış yaptığım için söylüyorum.kasım geldi trendyoldan 0 atak aklı başında bir indirim yok.
Hem TRY300 hem kupon kullanılabılıyor mu tryu odeme sayfasında kullanmak gerekıyor yanılmıyorsam degil miArkadaşlar merhaba, anasayfada nasıl bulabileceğinizi bulamadım ama bana trendyoldan gelen çark bildirimine tıkladıktan sonra çarkı çevirdim ve bana elektronikte 500 lira indirim verdi. TROY300 ile kombolanabiliyor. Mesela aoc 24g42e 3499 TL'ye geldi. Sste kuponu görüntüleyebilirsiniz.
Hocam ödeme kısmında kartı troy seçtikten sonra aşağıda indirim kodu butonu çıkacak. Oraya yazacaksınız.Hem TRY300 hem kupon kullanılabılıyor mu tryu odeme sayfasında kullanmak gerekıyor yanılmıyorsam degil mi
ve trendyolda kol gibi komisyon var birde orjinallik belgesiTR piyasası Trendyol'un umurunda değil artık. İhracatı açtıktan sonra önemsememeye başladılar. Zaten büyük markalar indirim koysalar da koymasalar da satılıyor. TR için çabalayan şu an Hepsiburada. İkisinde de 5-6 yıldır satış yaptığım için söylüyorum.
kaç tl üzerı oluyoHocam ödeme kısmında kartı troy seçtikten sonra aşağıda indirim kodu butonu çıkacak. Oraya yazacaksınız.