TT Altyapısında Fiber internet önerisi

TheHectoR

80+
Reaksiyon skoru
32
Türknetİlk 3 ay 399 ₺, sonra 699 ₺ (fiber modem kirası yok diye biliyorum.)
Netspeedİlk 3 ay 329 ₺, sonra 649 ₺ (fiber modem kirası yok yazıyor.)
Millenicomİlk 4 ay 399 ₺, sonra 630 ₺ (aylık 70 ₺ fiber modem kira bedeli. total = 700 ₺)

(Fiyatlandırmalar 100 mbps fiber paketi için.)

Merhaba arkadaşlar, şu anda adresimde TT fiber (FTTH) var. 18 ekimde taahhütüm bitecek. Bu 3 firmadan birine geçicem ama hangisine geçmem gerektiği konusunda kararsızım. 2 yıl önce Netspeed kullanıyorum o zamanlar iyiydi. Ancak son bir kaç ay içinde olan olaylar(internetin sürekli kopması vs.) nedeniyle Netspeed'e geçmeye pek niyetim yok. Düşüncelerinizi yazar mısınız? Şu an için Türknet düşünüyorum.

Uzun süredir tt altyapılı türknet fiber 100 mbps kullanıyorum sorun yaşamadım hiç ama yakında zamlar yüzünden türk telekom 1000 lik pakete geçicem. 1000 mbps düşünmez misiniz

Uzun süredir tt altyapılı türknet fiber 100 mbps kullanıyorum sorun yaşamadım hiç ama yakında zamlar yüzünden türk telekom 1000 lik pakete geçicem. 1000 mbps düşünmez misiniz

Şu anda tt'de 200 mbps kullanıyordum ama 100 mbps bile yeterli gelecek artık benim için. O yüzden farklı bir firma arayışı içindeyim. TT'den çıkmamın en büyük sebebi ise 200 lük paket olmasına rağmen İnstagram videoları bir kaç saniye ilerleyip sonra donuyor. Sanki 1 mbps internet kullanıyormuşum gibi. Farklı cihazlarda aynı pc, telefon vs. fark etmiyor. Modem, gpon vb. hepsini yeniledim sorun aynı. Alt kattaki komşuda ise bu sorun olmadığını belirtti. Cloudflare warp vpn açtığımda ise bu sorun çözülüyor. Yani bi şekilde tt'den kurtulmam gerekiyor artık :D

Geri