tüketici hakem heyeti kabul olur mu

Reaksiyon skoru
21
@Abdullah Hacıgül abi belki sen daha iyi biliyorsundur monster aldım 100 derece oluyor işlemcim 2 kez servise gitti termal amcun değiştirip işletim sistemi hatalı diyip 2 kez geri gönderdiler ben şimdi tüketici hakem heyetine başvursam kabul olur mu yoksa 3. ken gönderiyim çözülmiceğine eminim şikayetvar.com da gördüm birebir sorunu yaşayıp 3 kere göndermiş olmayınca başvurmuş kabul olmuş peki ben 3. kez gönderip sonra mı başvurayım şimdi mi abi cevap verebiğlirsen iyi olur 3. kez çözülmeyeceğine o kadar eminim siz düşünün monster pişmanlıktır msi - asus - acer - hp den şaşmayın derim

@Abdullah Hacıgül abi belki sen daha iyi biliyorsundur monster aldım 100 derece oluyor işlemcim 2 kez servise gitti termal amcun değiştirip işletim sistemi hatalı diyip 2 kez geri gönderdiler ben şimdi tüketici hakem heyetine başvursam kabul olur mu yoksa 3. ken gönderiyim çözülmiceğine eminim şikayetvar.com da gördüm birebir sorunu yaşayıp 3 kere göndermiş olmayınca başvurmuş kabul olmuş peki ben 3. kez gönderip sonra mı başvurayım şimdi mi abi cevap verebiğlirsen iyi olur 3. kez çözülmeyeceğine o kadar eminim siz düşünün monster pişmanlıktır msi - asus - acer - hp den şaşmayın derim
Kabul olur ama bence tekrar şansını dene kabul olmazsa hakem heyetine başvuracağını üstüne basa basa de

2 kez aynı seyi yapdılarsa 3. de yine aynısını yaparlar istersen basvur büyük ihtimal kabul olur.

Her zaman söylerim FP olarak monster alınmaz. Üst seviyede güzel ürünleri var ama fp ürünleri pek iç açıcı değil. Eskiden 4000 TL lik laptoplar simdi 8 9k olmus. 4 k ederdi ama 8-9 asla. MSİ veya ASUS candır bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,186
Üyeler
192,634
Son üye
Vadosuno
Geri