Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Yok hocam VDSL2 idi eski modemimde. Şuan keenetic n300 var.Adsl modemi oldugu icin dir olabilir bir taahüt bitsin de
Yok hocam VDSL2 idi eski modemimde. Şuan keenetic n300 var.Adsl modemi oldugu icin dir olabilir bir taahüt bitsin de
Gigabit olarak kullanıyorum sorunsuz şekilde muazzam fiyat var şuan yükselmez ise fiyat performans olarak üst hizmet kalitesi mevcut kendi adıma.Merhaba herkese :
Benim internet turk telekom 16 mbps ve vdsl kullanıyorum şimdi türk nette alt yapımı sorguladıgımda 75 mbps öneriyor en yüksek şimdi geceyim mi gecmiyeyim mi düşünceleriniz nasıl
Abdullah abi bir video yapmıştır turknet felan ile ilgili akşam kopma vs felan oluyor mu? En büyük korkum ise şu oyunda ping sorunu tamam reklamda en düşün pinge sahip şimdi gecersem sorun yaşarmıyım
Bu arada turk telekom hız teste 16 mbps kullanıyorum gördüğüm bazen 17 bile cıktıgını görüyorum yani alt yapı sağlam
Kullanan varsa görüşlerin önemli
Ama nedenBen önermem, sebebi de çok uzun şimdi yazasım gelmedi. Sonuç olarak önermem yani.
Bi dakka ellerimi bi kütleteyim yazıcamAma neden
İlgili hızlı f/pMerhaba herkese :
Benim internet turk telekom 16 mbps ve vdsl kullanıyorum şimdi türk nette alt yapımı sorguladıgımda 75 mbps öneriyor en yüksek şimdi geceyim mi gecmiyeyim mi düşünceleriniz nasıl
Abdullah abi bir video yapmıştır turknet felan ile ilgili akşam kopma vs felan oluyor mu? En büyük korkum ise şu oyunda ping sorunu tamam reklamda en düşün pinge sahip şimdi gecersem sorun yaşarmıyım
Bu arada turk telekom hız teste 16 mbps kullanıyorum gördüğüm bazen 17 bile cıktıgını görüyorum yani alt yapı sağlam
Kullanan varsa görüşlerin önemli
Hocam tabi herkesin deneyimi/fikri farklı fakat benim destek taleplerimle baya ilgileniyorlar ve yeterli bilgileri varBi dakka ellerimi bi kütleteyim yazıcam
Hadi şimdi oku okuyabilirsen
İlk olarak en nefret ettiğim olayı karşında bir muhatap yok, bu önemli durumlar da inanılmaz can sıkıcı bir şey. Mesela akşam eve geldin ve senin bilgisayar da işinle okulunla ilgili yapman gereken çalışmalar var bir baktın internet yok, öyle arayım da arıza kaydı oluşturayım derdimi anlatayım olayı yok, mesaj atacaksın ve geri cevap vermelerini bekleyeceksin. Cevap verdiklerinde de zaten çok bir şey bekleme müşteri temsilcileri işten anlamayan insanlar. Bir diğer konu ise ping meselesi ben Türk Net'te bu konu da gerçekten çok mağdur oldum, Türknet'e geçtikten 3 gün sonra 20 olan pingim 60 ile 300 arasın da değişmeye başladı, 60 gördüğüm zaman sevinir hale geldim, defalarca yazdım aradım sorunumu dile getirdim başta halletmeye çalıştıklarını söylediler sonra sorunun benden kaynaklı olduğunu söylemeye başladılar, diyorum ki bakın benim internetim böyle değildi bu sizin internetinizi kullanmaya başladıktan sonra oldu diye anlatıyorum hala bana modemi değiştirin alt yapı zarar görmüş olabilir kablolar da problem vardır gibi abuk subuk şeyler söylüyorlar ulan belki haklıdır dedim başka modem ile denedim yine tık yok. Tekrar aradım ve dedim ki benim ping sorunumu 2 gün içinde düzeltin yoksa ben bırakıyorum sizin firmanızı, onlar da beni yetkili birine aktaracaklarını söylediler başka bir adam aldı telefonu herifin ağzı laf yapıyordu ikna etmeye çalıştı beni o ne derse bende tabi doğru dedim, en son o zaman firmamızdan ayrılma fikriniz değişti değil mi? diye sordu bende hayır 2 gün içinde ping düzelmez ise direkt iptal edeceğim dedim, ben konuşacak birini değil sorunumu çözecek birini arıyorum sorunu çözerseniz elbette Türknette kalırım dedim falan kapattık telefonu 2 gün sonra baktım internet yine aynı. Aradım ve hemen internetimi iptal edin dedim o şekilde kapattırdım sonra başka firma aramaya başladım millenicom'a geçtim millenicom'a geçer geçmez ping falan kalmadı ortada 20-25 arası oluyordu en fazla wifiden çok bağlanan olursa yükseliyordu tabii ki ama o da internetin hızından dolayı firma ile alakalı değil yani. Geçenler de ADSL olan internetimi VDSL internete geçirdim, şimdi 50mbit destekliyor alt yapı ve millenicom 45mbit veriyor bana, bu da benim için gayet yeterli. Uzun amandır millenicom kullanıyorum birkaç defa kopma oldu ama birkaç dakika içinde geldi sadece bir kez 30 dakikanın üzerinde bir kopukluk yaşadım onu da hemen saha ekibini gönderip hallettiler. VDSL internete geçtikten sonra ne kopma ne de ping ne de başka bir şey hiçbir sorun yaşamadım.
Yani o yüzden ben Türknet önermiyorum, onun yerine millenicom önerebilirim.
Elbette öyledir zaten herkes benim yaşadıklarımı yaşasa müşterisi kalmaz firmanın, ben sadece kendi açımdan neler yaşadığımı ve neden önermediğimi açıkladım. Yine son tercih arkadaşın olacaktır.Hocam tabi herkesin deneyimi/fikri farklı fakat benim destek taleplerimle baya ilgileniyorlar ve yeterli bilgileri var
tabii ki hocam herkesin kendi deneyimi sonuçta.Elbette öyledir zaten herkes benim yaşadıklarımı yaşasa müşterisi kalmaz firmanın, ben sadece kendi açımdan neler yaşadığımı ve neden önermediğimi açıkladım. Yine son tercih arkadaşın olacaktır.
Hocam DNS değiştirmeyi denediniz mi?2 gün önce bağlattım 110 mb hız alıyorum yalnız benim bulunduğum lokasyon ( ANKARA ) ile mi alakalı bilmiyorum oyunlarda ping çok iyi ancak herhangi bir oyuna girerken 2-3 kere launcher başlatmam gerekiyor bağlantı düşüyor twitter face vs tıklıyorum 1 dk sonra açılıyor yarın müşteri hizmetleriyle görüşeceğim bu kadar hız alıp da internet sitelerine erişememek canımı sıkıyor 1 dk bekliyorum haberler doğru düzgün yüklenmiyor yeniden başlatıyorum gibi vs. yani açıkcası hüsran benim için şuanlık vodafone'den geçtim bu gidişle tekrardan döneceğim ona
DNS mi değiştirmeliyim ?Hocam DNS değiştirmeyi denediniz mi?