Neler Yeni

Turk net İnternet nasıldır önerimisiniz?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
1641215060527.png

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih

TR-SALİHAYCUN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
salih
türknet belli bir tutara kadar ödeme yapıyordu. onu araştır işine yarayacaktır.
120 tl ödüyorlar her ay 20 tl vere vere gerek yok bi an önce bitireyim üstelik telefon hattıda çekmiş ler adıma diyorlar İnternet cekiyorsan telefonda cekerceksin yoksa telefondan geliyor ya İnternet onun icin taahüt bitsin hepsini iptal edicem türknet gecerim diye düşünüyorum bakalım artık

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
120 TL ödüyorlar her ay 20 TL vere vere gerek yok bi an önce bitireyim üstelik telefon hattıda çekmiş ler adıma diyorlar İnternet cekiyorsan telefonda cekerceksin yoksa telefondan geliyor ya İnternet onun icin taahüt bitsin hepsini iptal edicem türknet gecerim diye düşünüyorum bakalım artık
Hocam ben tek sorunu modem yüzünden yaşadım.

Neden bilmiyorum fakat eski modemi kullanırken sürekli dsl hattım gidiyordu. Yeni modemi kullandığından beri şuan sorun yok.

arisaka

80+ Bronze
X firmanın internet hizmeti, ping durumu, bağlantı sorunları vs. bunlar kişiden kişiye değişen şeyler. Burada 20 kişi 30-50 ping arası alıyorum yazar sen bağlattırırsın 80 ping alırsın. Evin ile saha dolabı arasında ki mesafeyi kim biliyor? yada vae mi yapa mı hangi alt yapı üzerinden hizmet alacağını kim biliyor? kimse, eee o zaman senin kaç ping alacağın, internet sorunların, hız vs. burada ki kullanıcıların aldıkları ortalamalara göre belirlenemez.

Soru şu olabilir; X firmanın sorun çözme hızı, müşteri memnuniyeti, ilgi alakası vs. nedir. Yani ping, hız vs. gibi şeyler kişiye ve bölgeye özel.

Son düzenleme:
Top Bottom