Su hızın 100 mbps bile alsam yeterli bana ama 35'lerdeyim lanet TT yüzünden 70'di düşürdüler 35'eben 1000'den 500'e geçtim hiç bir fark yok.
SANSÜRONLİNE ! olduktan sonra kıymeti yok.
Alıntıyı görüntüle
100'luk turknet kullanın kafanız rahat olsun yada turktelekom.
en azından bandwidth throttling yapmıyorlar superonline gibi.
sözleşme bitsin 100 mbit'e geçeceğim turknet'te.
Sen bilgili bir abiye benziosun.Eğer bu değerleri alamıyorsanız modemi kapatıp açın düzelecek.
Sebep ?Su hızın 100 mbps bile alsam yeterli bana ama 35'lerdeyim lanet TT yüzünden 70'di düşürdüler 35'e![]()
Önceden vaad edilen hızı alıyordun şimdi alamıyorsun çözsünler kral o zaman ne olabilir altyapıda ?Alt yapıda problem var tt kaynaklı tt ekibi geldi inceleme vs yaptı açık açık şunu dedi alt yapıdaki sorunu tt çözmez fiber çözüm dedi fakat fiberde hemen gelmez vs dedi
1000/50 bana yararı yokki
Bende değiştirdim ama sonuç aynı 35 mbps normaldeki hızım 70'diÖnceden vaad edilen hızı alıyordun şimdi alamıyorsun çözsünler kral o zaman ne olabilir altyapıda ?
Ne fiberinden bahsediyorlar.Bendede öyleydi geçen 70 olması gereken yerde 24 dü.
TT geldi kontrol etti kendi bağladığı cihazda vaad edilen hızı aldılar.
Ben modemi değiştirdim sonra kayıpsız 70 aldım.
Geçmiş olsun kral tt düzeltmeyecekse kim düzeltecekmiş sorunmu ?Bende değiştirdim ama sonuç aynı 35 mbps normaldeki hızım 70'di
Harbi cozuttu bunlarComnet![]()
şaka gibiler söylenecek çok şey varda saldım artık
valla bro bende tam tersi bıktım bu superonline'dan. yurtdışı çıkışları berbat. iş güç yapamıyoruz. ondan diyorum zaten 100 olsun ama kısıtlamasız 100 olsun.Su hızın 100 mbps bile alsam yeterli bana ama 35'lerdeyim lanet TT yüzünden 70'di düşürdüler 35'e![]()