Cihangir
80+ Gold
nasıl yok xbox hesabımda rdr 1 var konsol olmadığı için xcloud ile oynarımYok ki.
nasıl yok xbox hesabımda rdr 1 var konsol olmadığı için xcloud ile oynarımYok ki.
Şimdi ben bunu satın alsam Xcloud ile PC de oynayabilir miyim?nasıl yok xbox hesabımda rdr 1 var konsol olmadığı için xcloud ile oynarım
evet kuzenimin pc kötü o xcloud tan forza 5 oynuyordu bende youtube dan baktım rdr 1 oynarımŞimdi ben bunu satın alsam Xcloud ile PC de oynayabilir miyim?
Red Dead Redemption ürününü satın al | Xbox
America, 1911. The Wild West is dying. When federal agents threaten his family, former outlaw John Marston is forced to pick up his guns again and hunt down the gang of criminals he once called friends. Experience an epic fight for survival across the sprawling expanses of the American West and...www.xbox.com
Bak satın alıyorum. Xcloud ile RDR 1 oynanabiliyorsa gönderdiğim linkten satın alındığı takdirde sorun yok. Eminsin değil mi?evet kuzenimin pc kötü o xcloud tan forza 5 oynuyordu bende youtube dan baktım rdr 1 oynarım
bekle bakıyım youtube danBak satın alıyorum. Xcloud ile RDR 1 oynanabiliyorsa gönderdiğim linkten satın alındığı takdirde sorun yok. Eminsin değil mi?
Oynayamayacağım şeyi almiyim. Ama Xcloud ile oynanabiliyorsa aliyim.ama yinede alırım diyosan al forza 1 ve 2 microsoft ta satıştan kalktı rdr 1 de kaldırabilirler belki
yarın denerim bugün evde değilimEkleme:
Xbox Game Pass mobil uygulamasından da bulut oyunlarına erişim sağlayabilirsiniz. Ayarlardan dil ve bölge ayarını Almanya seçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Cihangir sende rdr 1 varsa xcloud da dener misin?
Denedin mi?yarın denerim bugün evde değilim
yok aga deniemedim finallerle uğraşıyom photoshop ta işim bitsin bakacam
100'lük paket var da yok ya ben almayayım.