Turknet hakkında düşünceleriniz

An itibariyle geldiler. Yeni sözleşme cart curt... İmzaladım ve gittiler. Bakalım daha ne zaman gelecekler.
Kesinlikle yarattıkları ilk izlenim iyi değil.
Ben Superonline fiyatlarından bıkıp Türknete geçtim, 6 ay kullandım hiç memnun kalmadım şahsen. Türknete geçmemin tek avantajı çıktıktan sonra yeni Superonline müşterisi sayılmam oldu, 130 liraya Superonlineden 100Mbps internet aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hızlar iyi olsun servisi falan iyi olsun gerisi olmasada olur be hocam.
Hız her şey değilmiş Türknet bana bunu öğretti. Türknete geçmeden önce kullandığım 25Mbps hızlı Superonline internetim bile daha atabildi benim…

Hiç sorun yaşamayan şanslı bir kesim var onlara lafım yok. Gigafiber kullananlar zaten en iyisini yapıyor onlar da kullansın ama kalanına önermiyorum ben.

Ben Superonline fiyatlarından bıkıp Türknete geçtim, 6 ay kullandım hiç memnun kalmadım şahsen. Türknete geçmemin tek avantajı çıktıktan sonra yeni Superonline müşterisi sayılmam oldu, 130 liraya Superonlineden 100Mbps internet aldım.

Hız her şey değilmiş Türknet bana bunu öğretti. Türknete geçmeden önce kullandığım 25Mbps hızlı Superonline internetim bile daha atabildi benim…

Hiç sorun yaşamayan şanslı bir kesim var onlara lafım yok. Gigafiber kullananlar zaten en iyisini yapıyor onlar da kullansın ama kalanına önermiyorum ben.
Bende 100 mb superonline kullanıyorum mesela gayet memnunum 12 mb upload ile beraber cillop bundan önce 12 mb ttnet kullanıyordum o da 4 mb çekiyordu.

Superonline'ın en son 20mbps için 120₺ fiyat çıkarması artık yeter etti. ISS değiştireceğiz.
Şuan en makul tercih Turknet gibi.
Görüşleriniz nelerdir?
Önerir misiniz?
Önermiyorsanız neyi önerirsiniz?
hocam altyapınız varsa deneyebilirsiniz özellikle 1000 mbps veren altyapı varsa kaçırmayın :D ama alternatif olarak kablonet öneririm

110 TL çok değil bu arada kampanya ise linkini atabilir misiniz?
1637339115712.png

Ha söylemeyi unuttum hocam sabah 6 dan akşam 6 ya 25mb akşam 6 dan sabah 6 ya 100 mb o yüzden uygun
yani sizce nasıl 12 saat boyunca 25mbs olması

Biz fiber ile Türk Telekom'dan geçtik, sorunlarda da yardımcı oldular memnunuz. 100 Mbps kullanıyorum.

Yaklaşık 3 ay oldu Türknet'i kullanmaya başlayalı. Herhangi bir kopma sorunu, bağlantı kesilmesi vs. hiçbir şey olmadı.
TT'den geçtiğim modem ile kullanıyorum şu anda. DSL ayarlarımdan maksimum alabileceğim değeri alıyorum. Ne eksik ne de fazla.

İndirme yerine gelirsek, şu ana kadar hiçbir şey indirmedim. Fakat Valorant güncellenirken 5.0, 4.7, 4.0 gibi değerler ile indiriyorum.
Speedtest'den baktığımda ise indirme hızım 58MBPS çıkıyor. Verilen değerleri vaat ettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Müşteri hizmetleri ile bir sorun yaşamadım. 1 kez bağlantı problemim oldu onu da Web sayfaları üzerinden iletişime geçtik. 24 saati geçmeden cevap geldi. Herhangi bir problemin olmadığını söylediler. Zaten bağlantı problemi yaşadığımda da bir modem reseti ile çözdük sorunu.

Sorunu çözene kadar da Destek Kaydı üzerinden sürekli bizimle iletişim halindeydiler. Herhangi bir problem iletmediğimiz için otomatik olarak kaydı kapattılar. Bir problem olursa tekrardan Destek Kaydı açmamızı söylediler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,799
Üyeler
191,166
Son üye
Godrilla
Geri