Türktelekom fiber'e geçmek mantıklı mı?

Ara türk telekomu gpon altyapım var ama web siteniz kaç mbit verdiğini göstermiyor de bilgili bir call center a denk gelirsen (sesin iyi gelmesinden anlayabilirsin cahillerin mikrofon hep sıkıntılı) sana gelecek değeri doğru söylerse bağlat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son zamanlarda olmasının sebebi ddos yedi firma hemde TTden ondan sonra altyapı omurgasını taşımaya başladılar ondan oluyordu
GPON varsa her zaman 1000 vermiyor mu zaten? Bende GPON var adamlar bu altyapı 1000 veriyor isterseniz alın dedi direkt.

GPON varsa her zaman 1000 vermiyor mu zaten? Bende GPON var adamlar bu altyapı 1000 veriyor isterseniz alın dedi direkt.
İşte call center ahmak ve bilgi yoksunu olunca kapattım telefonu netspeed 200ü stabil veriyor bunların altyapısından Bunlar kendi gpon altyapısı üstünden 1000 veremiyor 200ü de stabil veremiyormuş bak sen Allahın hikmetine niye o zaman altyapıyı gpon çektiniz 9 yaşındaki binaya 3 yaşında iken gpon altyapıyı da bunlar çekti floasjslsn yoksun oldukları için vazgeçtim Netspeedi arayıp en azından hattı resetletebiliyorum bunlar onuda yapamaz

Callcenterı olmayan her ay zam yapan firmayı bari önerme be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman bir çılgınlık yapıp gigafiber altyapısı olan bir yere taşın :D TT altyapısında alabileceğin en yüksek hızı TT veriyor başka şansın yok bro :D
callcenter'ı var ancak ulaşmak acayip zor hocam önceden her problemde ilgilenilirken şu anda sanırsam hat değerleri kontrol botuna düşüyor :D ona bakılırsa türknetin de call center ı yok yalnızca uygulamadan bakılıyor yani takılmamak gerek call center olayına adam fiberde bir problem yaşamaz gibi anca tt fiber her zaman daha iyidir

callcenter'ı var ancak ulaşmak acayip zor hocam önceden her problemde ilgilenilirken şu anda sanırsam hat değerleri kontrol botuna düşüyor :D ona bakılırsa türknetin de call center ı yok yalnızca uygulamadan bakılıyor yani takılmamak gerek call center olayına adam fiberde bir problem yaşamaz gibi anca tt fiber her zaman daha iyidir
Gram alakası yok biliyor musun Milenicomu 2 yıl boyunca aktif kullandım bir sorun olunca karşında 1 tane muhatap yok talep oluştur bot oto cevap atsın wpden darla dönüş alama netspeedin sevdiğim tek yanı bu sorun olunca arayıp reset isteyebiliyorsun sırf bu yüzden türknet yerine bunlara geçtim onlarda da yok çünkü, TTye gelince de düzgün temsilci bulursan işin hallolur yoksa Allaha emanetsin

Geri