vodafon'a geç hiç uğraşma. 20gb'li tarife 192₺ şuanben turk telekomum da taahhütüm bitti suan taahhütsüzüm turk telekom paketlerini kullanmam için illa baska operatore geçip tekrardan turk telekoma mı geçmem gerek
vodafon'a geç hiç uğraşma. 20gb'li tarife 192₺ şuanben turk telekomum da taahhütüm bitti suan taahhütsüzüm turk telekom paketlerini kullanmam için illa baska operatore geçip tekrardan turk telekoma mı geçmem gerek
çekmiyor o hiçvodafon'a geç hiç uğraşma. 20gb'li tarife 192₺ şuan
işlemlerini bayide halledip kartı da veriyorlarDirekt bayiye gidip sim alabiliyor muyuz? Geçen sene yıldızlı günlerde Türk Telekom'a geçiş başvurusu yaptım. Temsilci 3 güne gelir dedi 1 ayda geldi. Sözleşmeyi imzaladık sonra beni aradılar hattınıza tanımlı tarife yok dediler dımdızlak kaldık Vodafone'da. O da çekmiyor cayma bedelinin ödeyip geçicem.
tt'de taahhütü biten akrabam müşteri hizmetlerini aramış 24 gb'li tarifeyi 225₺'ye yapmışlar. Bir ara konuş yinedeçekmiyor o hiç
nasıl yapmıslar ben müşteri hizmetlerine bile bağlanamıyorumişlemlerini bayide halledip kartı da veriyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
tt'de taahhütü biten akrabam müşteri hizmetlerini aramış 24 gb'li tarifeyi 225₺'ye yapmışlar. Bir ara konuş yinede
Ben Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. 300 küsür cayma bedeli + kullandığım GB/Dakika/SMS'in bedeli şeklinde bir fiyat söyledi. Daha 1-2 gün oldu TT'den Vodafone'a geçeli.TT faturalıya numara taşıtmıştım, 10gb 175₺'di , bugün tekrar vodafona faturalıya geçtim 20gb 192₺
BilemiyorumBen Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. 300 küsür cayma bedeli + kullandığım GB/Dakika/SMS'in bedeli şeklinde bir fiyat söyledi. Daha 1-2 gün oldu TT'den Vodafone'a geçeli.
Sonuna kadar haklısın operatörler kadar o çocuğu bir şey yokUlan bu üçkağıtçılar geçen sene aradılar beni seneye 400 lira olacak dediler 20 gb'ı 250'ye kitlediler ben şimdi bunların ankara şubesini tankla tüfekle bassam haksız mi olacam
iyi yaptın 15 yetmezdi kesinlikle25GB olan tarifeye geçiş yaptırdım . 227 lira aylık total ödemesi. 25gb hiç az değil
Şimdi belli oldu işin aslı, benim şansıma türktelekomdayken seçtiğim tarifede 12ay taahhüt yokmuş. O yüzden vodafona geçerken cayma bedeli çıkmadıBen Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. 300 küsür cayma bedeli + kullandığım GB/Dakika/SMS'in bedeli şeklinde bir fiyat söyledi. Daha 1-2 gün oldu TT'den Vodafone'a geçeli.
ben bayiden yaptım işlemleri, ekstra alıyoz muturk telekomun çekmediği yerde vodafone çekiyor.. vodafone geçin.. 20gb 1000dk 250sms 191tl ilk aya özel davet linkiyle kayıt olanlara ekstra 40gb veriyor 3 ay boyunca isteyen yazsın atayım link