Ufak kaliteli blue switchli klavye

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
ben klavye değişmeyi düşünüyodum maddi sebeblerden dolayı geçemedim bende sadece q w e r t y a s d f g z x c v tuşları olan oyun oynamak için satılan klavyelerden almak daha mantıklı geldi çünkü hem blue switch klavyem olsa akşam şak şak şak yazı yazıcam bütün ev inliycek çok fazla ses çıkıcak gereksiz ama küçük klavye alırsam 2 klavyede bağlı kalıcak oyun oynuycam zaman küçükte oynuycam ne güzel switch markalarını fazla bilmiyorum ama en kaliteli galiba mx cherry miydi neydi kaliteli switchi olan küçük klavye öneririmisiniz blue switch olucak

Ekler

• 10407915028530.webp
    10407915028530.webp
    27 KB · Hit: 78
Bütçeniz nedir ?

motospeed k27
youtubede inceleme var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

motospeed k27
youtubede inceleme var
biraz aştı ama yurtdışında ucuza var

motospeed k27
youtubede inceleme var

biraz aştı ama yurtdışında ucuza var
bu ürünün switch markası diğer rampage ve rush göre dahamı kaliteli 200 tl ya switch markası ne bu ürünün

bu ürünün switch markası diğer rampage ve rush göre dahamı kaliteli 200 TL ya switch markası ne bu ürünün
sadece 50m tıklama 0.1 ms ve %100 anti ghosting bulabildim birde üstü metal diye hatırlıyorum zamanında çok araştırdım bunu

bu ürünün switch markası diğer rampage ve rush göre dahamı kaliteli 200 TL ya switch markası ne bu ürünün
knk buldum cherry mx switch

sadece 50m tıklama 0.1 ms ve %100 anti ghosting bulabildim birde üstü metal diye hatırlıyorum zamanında çok araştırdım bunu

knk buldum cherry mx switch
şunun soru cevap bölümüde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,115
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman