Ne edebiyat yapıyon? Otur ağla bide?
Önce kendi yazdığına “ben düzeltmişim bi daha oku diyerek” kendi yazdığın şeyden haberin yok. Yazdığım şey gerçektende sana cevapmış bu bir
İkincisi ise neresi teknik bana onu söyle? Neyin tekniği sen curve optimizerda -20 stabil değilse -15 e çekersin onda da değilse -10 a çekersin -20 de stabilse -25 de deniyebilir?
100 tane ayar yapmıyor undervolt için bunun neresi teknik alt tarafı iki sayı değiştirecek
Ne günahından bahsediyosun? Sanki bana sorun yaşayınca işlemcisi yanacak anakartı bozulacak. Kendi bilgisizliğini duygu blöfü yaparak kapatmaya çalışma
günah falan demiş bide
Sen bi kere hayatında işlemciyi test etmek için stabilite programlarından kaç tanesini çalıştırdında kendin baktın ayarına da stabilliği bulması 1 gün sürer diyosun? Ben bu forumda herhangi bir donanımı 2 saatten fazla test eden görmedim. Yarım saat 40 dakika test yapıp hata vermedi diyip stabil sanan bi çuval adamsınız. Gelip bana stabil olduğunu anlaması 1 gün sürebilir falan deme komik oluyosun
All core -20 de stabil olmayan bi tane bile amd işlemci görmedim. Aşırı takoz şanssızlık gerektiriyor
Benim bilgim seni her türlü katlar. İstediğin konudan konuşuruz. Siz nebi akgünden başka bişey izlemeyin kendiniz öğrenmeyin araştırmayın. Çocuk oyuncağı bilgilerde bile videolara muhtaçsınız
Madem bu kadar bilgilisin ikiside 7nm olan amdnin matisse ile vermeer mimarisi arasındaki en büyük fark ne? Konuşalım istiyosan amdyi