Bergee
80+ Silver
Seri ekle diamond 1 eloyum taşıyayım seni kardeşim ayıp ediyorsunTamam
BOURAOUIGERCEN #5954 (Ekle bu hesabımı)
Seri ekle diamond 1 eloyum taşıyayım seni kardeşim ayıp ediyorsunTamam
vallah ben valo sevmem ama aımım kuvvetlı olduğu için bi oyunda 30 kıll alıyodum ben tsıyodum.zevk meselesi belki sevmiyosundur oyunu oyuzden onemsemıyosundur.benım gıbıŞimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
Benide alınn@DerratiX ben de gelim mi? Bugünkü maç çok kötüydüm ama![]()
Kardeşim bunlar kötü oynayıp takımı suçluyor. Klasik bahanelervallah ben valo sevmem ama aımım kuvvetlı olduğu için bi oyunda 30 kıll alıyodum ben tsıyodum.zevk meselesi belki sevmiyosundur oyunu oyuzden onemsemıyosundur.benım gıbı
vallahi valo benı hıc sarmıyo bu aralar owerwatch sarıyo.valoda o kanser kitle klırsa tabı sarmaz.veletden gecılmıyo oyun ben owerwatch ta az velet var.rus da yok mısssssssKardeşim bunlar kötü oynayıp takımı suçluyor. Klasik bahaneler![]()
duon olmadan o elodan çıkamazsın kolay kolay denendi onaylandı 5 pre yazın başladım hem geliştirdim kendimi hemde 2 ay demir bronz süründüm şuan plat 3 bitirdim plat 1 başlattıŞimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım
yok bu oyun bence f2p olmamalıydı şoyle 30 40 lira olsaydı çoğu velet ve hileci olmazdı bır kere oluyorum.Ama 30 vuruyorum 5 yasındakı velet sulalemı bırakmıyo.Toksik kitle her yerde olur, ona yapacak bir şey maalesef yok.
Riot oyunları F2P, oyun içi skinden falan satıyor. Kaldı ki 30 40 TL şu devirde para değil, alan gene alır. Hileyi kullanan da gene de kullanır.yok bu oyun bence f2p olmamalıydı şoyle 30 40 lira olsaydı çoğu velet ve hileci olmazdı bır kere oluyorum.Ama 30 vuruyorum 5 yasındakı velet sulalemı bırakmıyo.
Discord sunucularında bir çok arkadaş ranked için takım arıyor sende rankına göre takım arkadaşları bulmaya çalış solo bir şekilde iyi takım gelmesi hele ki tr serverında oldukça düşük umarım yükselirisin.Şimdi ben bu oyunu aylardır oynuyorum ve o kadar kötü değilim. Aga türk sunucusu rekabetçi giriyorum. Taş çatlasa 2 el kazanıyorum 5 el kaybediyorum ve sürekli takım mvp'si oluyorum. Karşı takıma gümüş 2, gümüş 3'ler geliyo bizim takım full bronz. 3 Duellocu 3-4 kill alıyor öyle işte nası rank yükselicem yanlış zamanda bu eloları oynuyorum sanırım