valorant fps drop yiyorum

merhaba pc formatladım ve format dan sonra valorant da ara ara fps drop yiyorum ara ara oluyor ama sinir bozmaya başladı windows ve ekran kartı güncel başka güncelle derseniz söylersiniz fps im 180 250 arası gidip geliyor
hocam sabitleyin valorant sıkıntılı oyun zaten

Darboğaz yaşıyorsunuz gibi duruyor. Ekran kartınızın hızını Msı after burner ile düşürmeyi deneyebilirsiniz:
Öneri : -100 deneyin sorun devam ederse -150 olarak test edin.
Alıntıyı görüntüle
hocam kusura bakmayın yapamadım daha açıklayıcı gösterir misiniz yeni arayüzde yapamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam sabitleyin valorant sıkıntılı oyun zaten
yapıcam

hocam kusura bakmayın yapamadım daha açıklayıcı gösterir misiniz yeni arayüzde yapamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yapıcam
ben ryzen 5 3600 ve 1060 ile kullanıyorum cs de abartmıyorum sana 480 nin altını görmüyorum hep 399 nerdeyse valoda yarısın nerdeyse hocam

ben ryzen 5 3600 ve 1060 ile kullanıyorum cs de abartmıyorum sana 480 nin altını görmüyorum hep 399 nerdeyse valoda yarısın nerdeyse hocam
doğrudur yakında valoya fps güncellemesi gelicek umarım düzelir bir nebze

Hocam AMD yi MSI afterburner den mi Uv yao diyorsun?🤣🤣🤣
?
Sorun nerede.png

selamlar tekrardan dedikleriniz yaptım fps i sabitledim ekran kartını -100 e filan çekemedim bilmediğim için hala drop giriyordu en son görev yöneticisinden önceliğini fulle çektim spotify arkada açık oluyor genelde onun önceliğini de en aza çektim ama şuan daha da arttı gibi daha değişik tavsiyeler lazım değerler böyle ekran kartı rx 5600 xt işlemci ryzen 5 3500 x

Ekler

• VALORANT_2022.02.19-16.46.png
    VALORANT_2022.02.19-16.46.png
    2.9 MB · Hit: 133
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,510
Üyeler
203,174
Son üye