Vandal vs Phantom (Valorant)

Vandal.

Vandal tercih ediyorum çünkü phantom vandaldan aşağı kalır bir tepmesi yok o yüzden tercih etmiyorum çünkü Vandal her memsafeden kafaya tek atıyor ama phantom bi yere kadar.

Guardian Tercihimdir.
Gerçekten mi ya, birince mermisinden sonraki mermileri doğru düzgün gitmiyor ki o silahın, helal olsun valla :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vandal tercih ediyorum çünkü phantom vandaldan aşağı kalır bir tepmesi yok o yüzden tercih etmiyorum çünkü Vandal her memsafeden kafaya tek atıyor ama phantom bi yere kadar.
Phantom oynarken belli bir mesafeden sonra hs de tek atmaması çok sinir bozuyor gerçekten

Düşük bütçede vazgeçilmezimiz :D

Gerçekten mi ya, birince mermisinden sonraki mermileri doğru düzgün gitmiyor ki o silahın, helal olsun valla :D
Oyunu ilk günden beri oynuyorum vandal ve guardian ile oynarım phantom hiç almam mesela yerde bile bulsam almam. Guardian ile aldığım kill sayısı vandaldan fazladır öyle istatistikler gözükseydi söylerdim kill sayısını. Tahminimce fazla ama

Phantom oynarken belli bir mesafeden sonra hs de tek atmaması çok sinir bozuyor gerçekten

Düşük bütçede vazgeçilmezimiz :D
Kesinlikle,stinger gibi 5 kuruş etmez bir silahtan iyidir.

Değişiyor. Yakın mesafe, ve sürekli push yapacaksam phantom seçerim. Biraz daha orta mesafe ve uzaklık tercih edersem vandal.

@asawer kızgın atmandaki amaç nedir acaba?

Değişiyor. Yakın mesafe, ve sürekli push yapacaksam phantom seçerim. Biraz daha orta mesafe ve uzaklık tercih edersem vandal.
Doğru olanı da bu aslında ama phantom a geçince Bi tuhaf hissediyorum kendimi :D

yorum yapanların çogu silver gold
Rütbelerinin bir önemi yok, sadece insanların fikirlerini merak ediyorum. Benim rütbem bile yok mesela, derecelide 2 maçım falan vardır

Geri