mert savage 80+ Silver Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2,420 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 1,216 2 Nisan 2021 #14 Nasıl bir video çekiceksin?
prooyuncu 80+ Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 185 Reaksiyon skoru 54 2 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Lil Skies yazmış: Nasıl bir video çekiceksin? Devamı için tıklayın... Oyun,challenge vb. Örneğin : ilk bilen kazanır challenge
Lil Skies yazmış: Nasıl bir video çekiceksin? Devamı için tıklayın... Oyun,challenge vb. Örneğin : ilk bilen kazanır challenge
mert savage 80+ Silver Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2,420 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 1,216 2 Nisan 2021 #16 prooyuncu yazmış: Oyun,challenge Devamı için tıklayın... bende 14 yaşındayım youtubede yaptıgım içerikler : dizi editleri , rapçilerin editlerini yapıyorum (travis scott falan) , bedava fırsatların videolarını çekiyorum . senin yerinde olsam böyle videolar çekmezdim çok enes batur tarzı oluyor xd
prooyuncu yazmış: Oyun,challenge Devamı için tıklayın... bende 14 yaşındayım youtubede yaptıgım içerikler : dizi editleri , rapçilerin editlerini yapıyorum (travis scott falan) , bedava fırsatların videolarını çekiyorum . senin yerinde olsam böyle videolar çekmezdim çok enes batur tarzı oluyor xd