Viski İçmeye Değer Mi?

iki viski içtim ben biri chivas biri jack daniels aralarında jack daniels daha çok beğendim ilk jack ile başla tadı güzel hafif enerji içeceği veya bira ile iyi gidiyor ama dikkatli iç kafası iyi

1.5l chivas ve red label içtik kuzenle en son kara atlayıp soğumaya çalışıyorduk kafası iyi vodka da içebilirsin içine jelibon+ redbull güzel oluyor

Kesinlikle dışarda içmeni önermem . Uçarsan bilmediğin yerde yıkılırsın. Evde içmeni öneririm.

Aaa yeni aklıma geldi. Volim deyebilirsin bak. Hem meyveli, tadı kötü değil gibi bir şey, hem alkol oranı normal biranın iki katı, hem de ucuz. Çoğu kişinin favori içeceğidir.
Evet antepte konuştuğum bir arkadaş içiyor ondan ama ben yakınlarımda bulamadım. Tekellerde var mı? Hiç tekele bakmadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kesinlikle dışarda içmeni önermem . Uçarsan bilmediğin yerde yıkılırsın. Evde içmeni öneririm.
Yok hocam kafa yapacak kadar içmeyeceğim ve evde olacağım. Aldığım şişeyi günlük tadım olarak kullanma planım var.

Alkolü ilk kez deneyimleyecek biri için viski önermem hocam. En azından bir bira ile az oranlı bir alkollü içecek ile önce alkolü tadın. Ardından bir şans daha vermek isterseniz alkol oranına eşit oranlı olarak diğer ürünlere yönelin. %40-30 alkol oranı yeni başlayacak birisi için fazladır.

viski derken zengin içeceğinden mi bahsediyorsun ?

Evet antepte konuştuğum bir arkadaş içiyor ondan ama ben yakınlarımda bulamadım. Tekellerde var mı? Hiç tekele bakmadım.
Evet oluyor tekellerde

Alkolü ilk kez deneyimleyecek biri için viski önermem hocam. En azından bir bira ile az oranlı bir alkollü içecek ile önce alkolü tadın. Ardından bir şans daha vermek isterseniz alkol oranına eşit oranlı olarak diğer ürünlere yönelin. %40-30 alkol oranı yeni başlayacak birisi için fazladır.
Birayla başlarsa direkt alkolden soğuyabilir. Çiş mi desem insan ölüsü mü acı sirke mi desem leş gibi bir şey. Belki severim diye Carlsberg, Tuborg, Efes, miller, Bomonti, Corona, Beks hepsini denedim ama olmadı.

viski derken zengin içeceğinden mi bahsediyorsun ?
Fakir viskisi vardır diye tahmin ediyordum :D

Evet oluyor tekellerde

Birayla başlarsa direkt alkolden soğuyabilir. Çiş mi desem insan ölüsü mü acı sirke mi desem leş gibi bir şey. Belki severim diye Carlsberg, Tuborg, Efes, miller, Bomonti, Corona, Beks hepsini denedim ama olmadı.
Evet rakı veya bira içeceğimi sanmıyorum. İçmeden bile hoşuma gitmeyeceğini hissedebiliyorum. Ayrıca dediğim gibi kafa yapması için içmeyeceğim, sadece az miktarda tadımlık içmeyi planlıyorum.

Arkadaşlar şu yaşıma kadar bir kere bile içki içmedim ve bira gibi şeylerden hoşlanacağımı sanmıyorum.
Çok fazla viski içmek istiyorum nedense.
Nerden alabilirim? Nasıl alabilirim? Fiyatları ne?
Ve en önemlisi içmeye değer mi?
Summer blue öneririm F/P.

Summer blue öneririm F/P.
(Viski değil)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,458
Üyeler
185,732