Neler Yeni

Windows 11 pro sorunları

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
Geçtiğimiz günlerde sistemimi ddr5 upgradeledim. Format atarak 11 pro kurdum önceden 10 pro kullanıyordum. Fakat ilk defa bu sorunları yaşamaya başladım. Valorantta falan oynarken bazen arka plana atıyorum spotify açmak için ekran kitleniyor hiçbişey yapamıyorum mecburen kasadan restartlıyorum sistemi. Bunun windows 11 ile alakalı olduğunu düşünüyorum sizce ne yapabilirim?

Berkylmaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berk
Geçtiğimiz günlerde sistemimi ddr5 upgradeledim. Format atarak 11 pro kurdum önceden 10 pro kullanıyordum. Fakat ilk defa bu sorunları yaşamaya başladım. Valorantta falan oynarken bazen arka plana atıyorum spotify açmak için ekran kitleniyor hiçbişey yapamıyorum mecburen kasadan restartlıyorum sistemi. Bunun windows 11 ile alakalı olduğunu düşünüyorum sizce ne yapabilirim?
Aynı sorun bendede var bir tek valorantta oluyor pc kitleniyor ne yapsam çözemedim

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Geri windows 10 proya dönebiliyorsun diye biliyorum ama ben windows 11 kullanıyorum uzun süredir sıkıntı yaşamadım ama valorant bozuk oyun bendede sadece valoranta bi kaç sıkıntı vardı

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geri windows 10 proya dönebiliyorsun diye biliyorum ama ben windows 11 kullanıyorum uzun süredir sıkıntı yaşamadım ama valorant bozuk oyun bendede sadece valoranta bi kaç sıkıntı vardı
onlada alakalı olabilir hocam peki bu arka plan ayarlarını falan nası kapatabiliriz ping sorunları yaşıyorum biraz

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
23 h2 home da ben yaşamıyordum böyle bir sorun ama 24h2 home sürümüyle yaşamaya başladım. 23h2 yi bayağı bi kullandım bu arada 5 ay kadar.
bilmiyorum valla sanırsam valorantın windows 11 ile uyumsuzluğu var hala. Çünkü sadece valorantta arka plana falan atınca ekran donuyor hiçbirşey yapamıyorum bazen oyun kendiliğinden kapanıyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
bilmiyorum valla sanırsam valorantın windows 11 ile uyumsuzluğu var hala. Çünkü sadece valorantta arka plana falan atınca ekran donuyor hiçbirşey yapamıyorum bazen oyun kendiliğinden kapanıyor.
Bende de aynısı hocam cs 2 oynuyorum bende cs 2 de yapıyor. Programları windows arayüzünü kitliyor tarayıcı açtığımda yapıyor genelde dosya vs açtığımda değil. Spotify da tarayıcı olarak bakabiliriz aynı sorun. Tarayıcı açmayı deneyin bide aynısı olacak 😂

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kemal Eser
Hocam aynı sorunu ben de Windows 11 Home sürümü ile yaşıyorum. Hatta geçenlerde bununla ilgili bir konu açmıştım fakat çözüme tam olarak ulaşamadık. Ben bu problemin Windows sürümü değil Valorant dosyalarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü Valodan çok daha fazla işlemci ve ekran kartı gücü harcayan oyunlarda bile rahatlıkla alt tab atabiliyorum. Kaldı ki RAM'im Corsair 2x16 6000 MHz DDR5.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
Hocam aynı sorunu ben de Windows 11 Home sürümü ile yaşıyorum. Hatta geçenlerde bununla ilgili bir konu açmıştım fakat çözüme tam olarak ulaşamadık. Ben bu problemin Windows sürümü değil Valorant dosyalarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Çünkü Valodan çok daha fazla işlemci ve ekran kartı gücü harcayan oyunlarda bile rahatlıkla alt tab atabiliyorum. Kaldı ki RAM'im Corsair 2x16 6000 MHz DDR5.
Valonun imkanı yok sistemi zorlayabilmesi arka plana atınca. Zaten afterburner ile bakıyorum 10gb ram kullanıyor valorant bende zaten 1x32 ram var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada umarım çözülür bu sorun

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Kemal Eser
Valonun imkanı yok sistemi zorlayabilmesi arka plana atınca. Zaten afterburner ile bakıyorum 10gb ram kullanıyor valorant bende zaten 1x32 ram var. Yazılımsal bir sorun olduğu ortada umarım çözülür bu sorun
Hocam Valo sistemi zaten zorlamıyor. Sistemin kitlenmesinin sebebi bence valo ve dediğin gibi yazılımsal bir hata da olabilir. Valo nereye zorlayacak sistemi Allah aşkına :D

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Alper Kaplan
Hocam Valo sistemi zaten zorlamıyor. Sistemin kitlenmesinin sebebi bence valo ve dediğin gibi yazılımsal bir hata da olabilir. Valo nereye zorlayacak sistemi Allah aşkına :D
Bencede 🤣 işlemci 45 derece çalışıyor

Top Bottom