Neler Yeni

Wraith e-sports mağduriyeti

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
firmayi neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadim sikayetvar daki herkes kendi mi bozdu yani urunu
savunmuyorum başka bir yer varsa kaliteli ürünler satan oradan alalım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

firmayi neden bu kadar savunuyorsunuz anlamadim sikayetvar daki herkes kendi mi bozdu yani urunu
elbet sorunlu ürün çıkabilir çalıştıkları servis firması ne onu merak ettim.

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem Can Öngel
İlginç, kendilerinden darmoshark m3 4k almıştım ve aldıktan 4 ay sonra scroll'da problem oldu ve kendilerine gönderdiklerim çok az farkedilen scroll sorunu bile çözmüşlerdi. Ben şahsen memnun kalmıştım ama böyle yaptıkları da oluyormuş

Cerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cerox
Yani, bu kadar diretmeleri benim de garibime gitti, fare bozuk ama sorun yok diyorlar. Hani benim kırabileceğim, bozabileceğim bir şey de yok ortada. THH nasıl işliyor bilmiyorum ama herhangi bir incelemede görülecek olay zaten. Sorun yok demeleri de ilgilenmediklerinin direkt olarak bir kanıtı.

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Bahadır

turkiyede tek olmalari o yuzden kotu oluyor boyle olunca tekellesiyor firmalar ve kalite dusuyor mad r almayi dusunuyorum ve tek secenek bu firma karpuz secer gibi iyi mi? cikacak kotumu cikacak diye dusunmek hos olmuyor

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
turkiyede tek olmalari o yuzden kotu oluyor boyle olunca tekellesiyor firmalar ve kalite dusuyor mad r almayi dusunuyorum ve tek secenek bu firma karpuz secer gibi iyi mi? cikacak kotumu cikacak diye dusunmek hos olmuyor
kötü çıkmaz knk al geç ama plastik olarak vasat çünkü hafifletmek için plastik den çok kırpmışlar

dün mesela yeni mouse tanıtıldı yakında getirirler https://pwnage.com/products/pwnage-x-whzy-stormbreaker-max-cf

Forum Fedaisi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Bahadır

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
onerecegin kaliteli mal var mi 2 2.5k civari

burası var bildiğim ama bunların da şikayet var yerine bir bak aynı olaylar var

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Özgür Boşnak

Firma sahibi misin Stalingradi savunması yapıyon

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Aydın
alma başka kaliteli ekipman satan site yok yd dan almaya kalkarsan 30€ gümrüğe takılır :peepo1:

başka yer?
Aynı mouse bulamazsam farklı mouselara bakarım onuda bulamazsam mouse almam. Mouse almamak beni öldürmez heralde dimi ? Haksızlık yapan bir yerden sırf bulunmayan ürün satıyor diye alışveriş mi yapacağım ? Sizin gibi düşünenler yüzünden böyle firmalar yürekleniyor. Bozuk ürün satıyorsan ya iade alacaksın yada ürünü onaracaksın. Tüketici hakem heyeti zaten arkadaşı haklı bulur daha önceden birçok arkadaşım böyle kazandı.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
günümüzde pc satan firmalar bile şikayet eden müşteriler var elbet olacak yapacak bir şey yok.

Firma sahibi misin Stalingradi savunması yapıyon
değilim başka kaliteli ekipman satan firma?

Aynı mouse bulamazsam farklı mouselara bakarım onuda bulamazsam mouse almam. Mouse almamak beni öldürmez heralde dimi ? Haksızlık yapan bir yerden sırf bulunmayan ürün satıyor diye alışveriş mi yapacağım ? Sizin gibi düşünenler yüzünden böyle firmalar yürekleniyor. Bozuk ürün satıyorsan ya iade alacaksın yada ürünü onaracaksın. Tüketici hakem heyeti zaten arkadaşı haklı bulur daha önceden birçok arkadaşım böyle kazandı.
alma o zaman diyorum bu kadar basit :peepo1:

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Aydın
günümüzde pc satan firmalar bile şikayet eden müşteriler var elbet olacak yapacak bir şey yok.
Konuyla bunun ne alakası var ? Şikayet keyfi bir şikayet değil adam ürünü kullanamıyor ürün bozuk. Bu nasıl bir mantık. Adam şunu demiyor 'Ürünü beğenmedim iade etmek istiyorum' böyle bir olay değil şuanda bulunan. Ayıplı mal satılmış ve onarılması,iade edilmesi gerek bu kadar basit.

Garip bir arkadaşa benziyorsun o yüzden konuyu uzatmayacağım zaten almayacağımı söyledim eğer böyle bir durum varsa sen gelip nereden alacağımı sordun bende cevabını verdim .

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,928
İsim
Enver Eryalçın
Konuyla bunun ne alakası var ? Şikayet keyfi bir şikayet değil adam ürünü kullanamıyor ürün bozuk. Bu nasıl bir mantık. Adam şunu demiyor 'Ürünü beğenmedim iade etmek istiyorum' böyle bir olay değil şuanda bulunan. Ayıplı mal satılmış ve onarılması,iade edilmesi gerek bu kadar basit.
Firma incelemiyor ürünü ustam direkt servise gidiyor artık servis ne derse.

Onay verilmediyse servis tarafından ilgilenmezler.

Cerox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cerox
Evet, doğru, her firmada şikayet var. Ancak, bu yaşadığım sorunun başınıza geldiğini düşünün. Böyle bir kumara girip 3900 TL verip elinizde bozuk bir fare ile kalabiliyorsunuz. Ben bu yaşadıklarımı kafadan sallamıyorum, yani isteyene mesaj kayıtlarını da, sorunu da videolu bir şekilde gösterebilirim. O videoda göstereceğim şeye sorun yok dediler yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,225
Üyeler
159,461
Son üye
Theodor
Top Bottom