- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürlerEkran kartı PCIe Gen 5 ise X670 daha iyi olur.
teşekkürlerEkran kartı PCIe Gen 5 ise X670 daha iyi olur.
B850 lere, 10 bin fiyat bandına çıkıyosa bari x16 PCIE 5.0 olsun, MSI ın bu gaming plus wifi6e modeller kısılmış 4.0 var. Wifi7 si PCIE 5.0Oralara çıkmaya pek gerek yok bunu alabilirsin.
kutu takıntım vs hiçbirşey yok işimi görsün yeterAmazon ikinci el - yeni gibi diye 13.680'e satıyor. Merak ettim, bunlarda iade de çalışıyor, bir deneyebilirsin. Belki biri açıp iade etmiştir, ya da kutu yoktur? Kutu takıntın yoksa olabilir ve belki müşteri hizmetleri kartın durumunu söyleyebilir belki
Yani o paraları vereceksen Aorus un beyazı çok hoş duruyor ona bakardım şahsen.ya diğer bileşenler hazır buna da ekstra para kaldı diye oralara çıktım
Bunun siyahında Gen5 var beyazına Gen4 mü koymuşlar ne garipler bunlar yaB850 lere, 10 bin fiyat bandına çıkıyosa bari x16 PCIE 5.0 olsun, MSI ın bu gaming plus wifi6e modeller kısılmış 4.0 var. Wifi7 si PCIE 5.0
B850 lerde de ekran kartı slotu ve 1. m2 slotu gen 5 destekleyebiliyorEkran kartı PCIe Gen 5 ise X670 alınabilir.
aynen ona bakacağım teşekkürlerYani o paraları vereceksen Aorus un beyazı çok hoş duruyor ona bakardım şahsen.
Bunun Wifi7 versiyonunda gen5 var, wifi6e kırpılmış hali daha fazla faz ve VRM soğutucu bloğu için böyle bişey yapmışlar. Ama saçma yani, 850 alıyosun gen5 yok.Yani o paraları vereceksen Aorus un beyazı çok hoş duruyor ona bakardım şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunun siyahında Gen5 var beyazına Gen4 mü koymuşlar ne garipler bunlar ya![]()
13700 liraya güzel 10000 bütçeye düşülmüyorsa bakılabilir ama ASUS B850-A ile cok yakınlar ve 850-A beyazbeyaz diye şartlamadıysan b850 tomahawk alacağım ben
sen de alabilirsin b850lerden en iyilerden birisi
Bu arada Wifi6e olanın VRM sogutucaları Wifi7 olana göre baya daha kücük. GPU da 5.0 yok ama M2 de ilk slotta var ki bence önemli olan o ama Wifi7 modeli varken alınmaz. Wifi7 olan model de özellikle Wifi 7 aranmıyorsa TUF B850-E varken alınmaz.Bunun Wifi7 versiyonunda gen5 var, wifi6e kırpılmış hali daha fazla faz ve VRM soğutucu bloğu için böyle bişey yapmışlar. Ama saçma yani, 850 alıyosun gen5 yok.
ne kadar buGigabyte X870 AORUS ELITE WIFI 7 DDR5 2 AM5 ATX
bu çok hoşuma gitti bütçeyi biraz aşsada
![]()