- Bütçe
- 15000
Değerli Forum üyeleri,
Yakın zamanda kendime bir telefon satın almak istiyorum, istediğim Android bir telefon. Bütçem 10000-15000 TL arasında. Bu bütçeye uygun Xiaomi 13 Lite telefonunu buldum.
Xiaomi 13 Lite'ın fiyatı 13000-14500 TL arasında gidip geliyor. Bütçeme uygun anlayacağınız.
Telefonda benim için önemli özellikler:
Hızlı olması
Oyun performansı
Uzun süre (3-4 yıl) rahat idare edebilecek bir telefon olması
Batarya konusunda çok büyük bir hassasiyetim yok ama kötü de olmasını istemem.
Şunu da belirtmeliyim ki telefonun kamerası benim için önem ARZ ETMİYOR.
Ekran çözünürlüğü 'FHD+'ın yeterli olduğunu düşünüyorum. Ekran boyutu bana sıkıntı yaratmayacaktır.
Ekran teknolojisinin AMOLED olduğunu biliyorum, iyi midir? Yeterli midir?
İşlemcisinin Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 biliyorum, bu işlemcinin performansı nedir? Kullanan varsa önerir mi?
Sizce bu telefon istediğim özellikleri karşılayabilecek mi? Bu fiyat aralığında daha uygun bir telefon var mı?
Xiaomi 13 Lite:
Yakın zamanda kendime bir telefon satın almak istiyorum, istediğim Android bir telefon. Bütçem 10000-15000 TL arasında. Bu bütçeye uygun Xiaomi 13 Lite telefonunu buldum.
Xiaomi 13 Lite'ın fiyatı 13000-14500 TL arasında gidip geliyor. Bütçeme uygun anlayacağınız.
Telefonda benim için önemli özellikler:
Hızlı olması
Oyun performansı
Uzun süre (3-4 yıl) rahat idare edebilecek bir telefon olması
Batarya konusunda çok büyük bir hassasiyetim yok ama kötü de olmasını istemem.
Şunu da belirtmeliyim ki telefonun kamerası benim için önem ARZ ETMİYOR.
Ekran çözünürlüğü 'FHD+'ın yeterli olduğunu düşünüyorum. Ekran boyutu bana sıkıntı yaratmayacaktır.
Ekran teknolojisinin AMOLED olduğunu biliyorum, iyi midir? Yeterli midir?
İşlemcisinin Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 biliyorum, bu işlemcinin performansı nedir? Kullanan varsa önerir mi?
Sizce bu telefon istediğim özellikleri karşılayabilecek mi? Bu fiyat aralığında daha uygun bir telefon var mı?
Xiaomi 13 Lite: