Neler Yeni

Yaptığım tanıtım filmi nasıl olmuş

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı

İlk defa tanitim filmi yaptim imovie uygulamasindan yaptim edit tamamen bitmedi ama sizden tavsiye almam için konu açtım ne gibi eksiklikler var birde şu 30 yıllık tecrübe falan var ya başka ne yazabilirim oraya aklıma hiç bir şey gelmedi

Son düzenleme:

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem

İlk defa tanitim filmi yaptim imovie uygulamasindan yaptim edit tamamen bitmedi ama sizden tavsiye almam için konu açtım ne gibi eksiklikler var birde şu 30 yıllık tecrübe falan var ya başka ne yazabilirim oraya aklıma hiç bir şey gelmedi
Geçiş ekranlarını birazda cicili bicili yapsan daha ilgi çeker sanki.

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4

Keske ben yapsam ama 😁hazir taslak gibi bir şey fakat uygulama cidden çok güzel
Uzay başlangıcı bir tık aşırı olmuş sanki başka bir şey tercih edilebilir. Taslaktaki müzik ve görüntü akışı iyi, yazı olan kısımlar iyileştirilebilir bir tık fazla sade kalmış gibi. "Birden fazla referanslarımız" kısmı iyi olmamış oraya "Çok sayıda referans" veya "Üst düzey müşteri memnuniyeti" tarzı bir şey daha çok daha iyi gider bence.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Uzay başlangıcı bir tık aşırı olmuş sanki başka bir şey tercih edilebilir. Taslaktaki müzik ve görüntü akışı iyi, yazı olan kısımlar iyileştirilebilir bir tık fazla sade kalmış gibi. "Birden fazla referanslarımız" kısmı iyi olmamış oraya "Çok sayıda referans" veya "Üst düzey müşteri memnuniyeti" tarzı bir şey daha çok daha iyi gider bence.
Başlangıçı ne yapabilirim ki zaten hazır bi başlangıctı böyle bi tane daha var atarım birazdan günbatımında ağaca bağlı sallanan salincakli bir şey var , Referans konusunda haklisin onu duzelteceğim , sadeliği bilerek seçtim şömine rahatlatıcı bir şey olduğu için

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Yapıcı bir eleştiri yapacağım:
baştaki efekten sonraki fontu ve genel olarak fontları çok beğenmedim.
bu siyah arka planlı 30 yıllık tecrübe vs. güzel ancak aralar çok sıkıyor ve sadece ateş var : () biraz daha efekt kullan daha hızlı bir montaj yap.

Top Bottom