RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,911
Marka basmışız as bayrakları
Sırf iş olsun aşı tüplerine su dolduulup haberlerde gösterilecek ondan sonra gündemi değiştirerek bunu millete unutturacak klasik Türkiye işte ne beklersinZaten insanların çoğu aşılandı ne anlamı var bundan sonra aşı çıkarmanın?
KaynakSırf iş olsun aşı tüplerine su dolduulup haberlerde gösterilecek ondan sonra gündemi değiştirerek bunu millete unutturacak klasik Türkiye işte ne beklersin
Hala aşılar nüfusu azaltmak için sananlar var ama akıl edemiyorlar.Öyle bir şey olsa 20 yaş altını aşılamazlar şunu akıl edin.Aşı olmayan kişilere yasaklar gelicek aşımızı olalım sıramız gelince,böyle insanları da ikna etmeye çalışalım.Sırf iş olsun aşı tüplerine su dolduulup haberlerde gösterilecek ondan sonra gündemi değiştirerek bunu millete unutturacak klasik Türkiye işte ne beklersin
Ciddi değilim lafın gelişi söyledim sürekli yeni bir olay olduğunda bir tane deha olay çıkararak eskisini unutturmaya çalıştıkları içinKaynak?
Şaka yaptım illaki (!) Bunu koymasak anlamayacakmısınHala aşılar nüfusu azaltmak için sananlar var ama akıl edemiyorlar.Öyle bir şey olsa 20 yaş altını aşılamazlar şunu akıl edin.Aşı olmayan kişilere yasaklar gelicek aşımızı olalım sıramız gelince,böyle insanları da ikna etmeye çalışalım.
Aşı yapmışlar bunun eskiyi unutturmakla ne alakası varsürekli yeni bir olay olduğunda bir tane deha olay çıkararak eskisini unutturmaya çalıştıkları için
Bak bakayım seni hedef alarak mı yazmışım.Ciddi değilim lafın gelişi söyledim sürekli yeni bir olay olduğunda bir tane deha olay çıkararak eskisini unutturmaya çalıştıkları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şaka yaptım illaki (!) Bunu koymasak anlamayacakmısın
Aşıdan bahsetmiyorum unutturmak dediğim olay aşıyla alakalı değilAşı yapmışlar bunun eskiyi unutturmakla ne alakası var
Rusya mı? Çin olacak o.Rusya: Kopya çek ama biraz değiştir.
Türkiye: Tamam tamam sorun yok.
Sonuç: Turkovac