Neler Yeni

yeter artik para lazım

eneskaya6

80+ Silver
Otobusle giden araba almak icin para lazimder arabaya binen bmw mercedes almak icin para lazim der, bmw mercedese binen son modelini almak icin para lazım der bunun sonu anca mezarda gelir. İsyan etmeyip kabullenmek zorundasın hayatını ve standartlarini ondan sonra calismaktan baska yapacagin secenegin yok :( kupon falan bombos bataklık. Daha mantıklı calisip daha iyi para kazanmaya ugras

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
para lazım gerçekten olmuyo parasız her şey parayla pc aliyim desem para kıyafet desen para kupon yapsam tutmuyo parada para
kupon yapacağına git bi yerde garson ol, sürdürelebilirliği olmayan bi şeyle nasıl geçinmeyi planlıyosun ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

böyle konuları konu dısına açalım arkadaşlar. çünkü bi yardım istemiyorsun içini dökmüşsün gereksizce ( kime para lazım değilki zaten )
Mesaj otomatik birleştirildi:

sanırım yanlış yazdın ama parasız da mutlu olunur, çok mutlu olamazsın sadece
yediğin yemek bile parayla parasız nasıl mutlu olacaksın

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,495
İsim
Kürşat
yediğin yemek bile parayla parasız nasıl mutlu olacaksın
belli bir ölçüye, standarta kadar para mutluluk daha doğrusu mutsuzluğa düşmemek için gerekli belli bir noktadan sonra etki etmiyor, yemek yiyecek para yoksa, para kazanacak, kendini geliştirecek bir alan bulmalı insan
ben bu söylediklerimi kendime de söylüyorum

BURAKARMAĞAN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
burak armağan
para lazım gerçekten olmuyo parasız her şey parayla pc aliyim desem para kıyafet desen para kupon yapsam tutmuyo parada para
öncelikle sabretmen lazım elbet birgün doğacak güneş sana tavsiyem kupon işini bırak benim çok yakından bi arkadaşım o kadar çalışıp biriktirdi gitti araba aldı ondan sonra birgün baktım arabayı satmış niye sattın diye sordum sorunca kumarda gitti araba dedi eğer sende kupon işlerini bırakmazsan yarın birgün arsan veya aracın olunca satıp kumar oynamaya kalkarsın dikkat et

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Otobusle giden araba almak icin para lazimder arabaya binen bmw mercedes almak icin para lazim der, bmw mercedese binen son modelini almak icin para lazım der bunun sonu anca mezarda gelir. İsyan etmeyip kabullenmek zorundasın hayatını ve standartlarini ondan sonra calismaktan baska yapacagin secenegin yok :( kupon falan bombos bataklık. Daha mantıklı calisip daha iyi para kazanmaya ugras
Çalısmak dışında şu an bu ülkede yapılabilecek bişe yok evet ama bu daha üstü hedeflemeyi engellemez. Hedef hayattaki amacımızdır sırf her seferinde başka bi hedef koymamız gerektiğinden hedeflerine ulaşmayı amaçlamama ve durumu kabullenme kabul edilemez. Isyan edersin etmezsin bilemem fakat asla bulunduğun durumda kalmanın mantıklı olduğunu düşünmemelisin her zaman ileriye gerekirse yarım adım atacaksın ama ilerliyeceksin.

BabaVoss7

80+ Silver
Bir türk genci daha hayatı anlamaya başlamış. Tebrikler türk genci hediye olarak ömürlük dertleri kazandınız

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,506