Neler Yeni

YKS için geç mi kaldım?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben matematik yapamadığımdan 1.3m yapmıştım Bilgisayar programcılığı istiyorum. 18 mart teknik bilimlerde
genel olarak sözel derslerim iyidi türkçe de 32 sorudan 16/16 (ki adam akıllı 20 soru çözmüştüm sınava hazırlanamadığım için okula giderken girmek için girmiştim sınava) coğrafya 2 yanlış, tarih 1 yanlış, din 1 yanlış, felsefe 1 yanlış.
benimde mat netim düşüktü baya. şuan yükselttim 20 civarı yapabiliyorum zorluğuna göre. eğer hiç yapamıyorsan bıyıklı matematiğin 10 günde temel kampını öneririm, sonrasında normal kamptan ilk 12 konu çalışması yaparsan rahatlıkla yaparsın matematiği. bölüm 2 yıllık zaten, eğer kesin bu bölüme gideceğim diyorsan ayt çalışmana da gerek yok.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,635
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benimde mat netim düşüktü baya. şuan yükselttim 20 civarı yapabiliyorum zorluğuna göre. eğer hiç yapamıyorsan bıyıklı matematiğin 10 günde temel kampını öneririm, sonrasında normal kamptan ilk 12 konu çalışması yaparsan rahatlıkla yaparsın matematiği. bölüm 2 yıllık zaten, eğer kesin bu bölüme gideceğim diyorsan ayt çalışmana da gerek yok.
kesin bu bölüm ya 4 yıllığa belki dgs den tamamlarım ama bi 2 seneliğe girebilsem yeterli kanalın linki varsa atabilirmisiniz hocam şubattan itibaren kaynakta almaya başlayacağım.
psikolojik olarak adamı yıpratıyor sonuçta.
İşyerinde çalışmasaydım contayı yakmıştım şimdiye.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kesin bu bölüm ya 4 yıllığa belki dgs den tamamlarım ama bi 2 seneliğe girebilsem yeterli kanalın linki varsa atabilirmisiniz hocam şubattan itibaren kaynakta almaya başlayacağım.
psikolojik olarak adamı yıpratıyor sonuçta.
İşyerinde çalışmasaydım contayı yakmıştım şimdiye.
adının 10 gün olduğuna bakma, en iyi ihtimalle 20-25 günde bitirirsin kendini ona göre ayarla. bende bununla başlamıştım.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
ulaş dursun
diğer arkadaşı bilmem ama ben zaten mezunum, bir sene daha kalırsam ne ben kaldırabilirim ne evdekiler. şuan bile hayattan gram zevk almıyorum, beni heyecanlandıran eğlendiren hiç bir şey yok bu aralar.
senin daha çok çalışman lazım hocam o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

yksden yüksek alamıcaksanız yapmanız gereken şey iyi bir üniversitenin kolay bir bölümüne gidip ilk sene not ortalamanızı 3.5 falan yapıp yatay geçiş yapmanız yapanlar var bizzat şahit oldum. bu saatten sonra yksde derece yapmak zor iş.

matı 30 altı yaparsan 30-40k hayal oluyor ne yazık ki dediğim gibi iyi eninin kolay bölümünü hedefleyin puanınızı olabildiğince yüksek tutun yksde

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
senin daha çok çalışman lazım hocam o zaman

yksden yüksek alamıcaksanız yapmanız gereken şey iyi bir üniversitenin kolay bir bölümüne gidip ilk sene not ortalamanızı 3.5 falan yapıp yatay geçiş yapmanız yapanlar var bizzat şahit oldum. bu saatten sonra yksde derece yapmak zor iş.

matı 30 altı yaparsan 30-40k hayal oluyor ne yazık ki dediğim gibi iyi eninin kolay bölümünü hedefleyin puanınızı olabildiğince yüksek tutun yksde
hocam ben gerçekçi düşünürüm 30 40k potansiyelini şu saatten sonra kendimde görmüyorum açıkçası, kendimi biliyorum o kadar çalışamam. 80-100k beni en azından eli yüzü düzgün bir bölüme yerleştirir diye düşünüyorum. Ondan sonrası artık meçhul.

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Valla bende aynı durumdayım, mat çözemediğim için 900k sıralama yapmıştım. Şu an ayt edebiyata yumulmuş durumdayım günde 6 saat falan kafamı gömmeye başladım gaza baktıkça umutlarım tükeniyor. Benimde hedefim ege üniversitesi reklamcılık bölümü, matematikten korktuğum için direkt sözel yöneldim ve şu an netlerim hatrı sayılır derece arttı gibi ama bilmiyorum korkuyorum

Top Bottom