Neler Yeni

YKS Sınavına hazırlanacak olanlara tavsiyeler

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Obez birinden diyetisyen olamaz diyen arkadaş neden bunu diyorsun belki sorunu var ne yaparsa yapsa kilo veremiyor. Belki doğuştan hastalığı var. Ama normal öyle biri bencede diyetisyen olmamalı

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Yazı için teşekkür ederim, ben bir şey sormak istiyorum birisi var diyo birisi yok diyo o yüzden buraya da sorayım dedim. Ben yurt dışında hali hazırda satış yapıyorum ve 15 yaşındayım. Üniversiteyi UCF'de yani Amerika'da okumak istiyorum, parasını da vericem tabi yıllık 23.000 dolar (yuvarladım). Bu parayı vermeden burslu bir şekilde nasıl gidebilirim? Pek bir yeteneğim yok, spora bi tık var ama hiç amatör bi kulübe dahi gitmedim. Yüzmede de var ve kendimi o alanda gerçekten yetenekli hissediyorum, önümüzdeki 3 yılda daha da çok geliştirebilirim kendimi yani bu iki yetenekle UNLV'ye gidebilirim sanırım burslu olarak. Şuan ne yazdığımı ben de bilmiyorum kafam çok karıştı bunlar şimdi aklıma geldiği için :D neyse. YKS'nin bir denklik sınavı var mı? Yani benim anladığım kadarıyla YKS birincisi dahi olsak sırf YKS birincisi olduğumuz için yurt dışına çıkamıyoruz ve bunun bi yolu olmalı, işte ben o yolu soruyorum. Çok karışık bi yazı olmuş olabilir kusuruma bakmayın :D

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç