YouTube Music vs Spotify

wellmouch

80+
Reaksiyon skoru
29
Hangisi daha kullanışlıdır ? Hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz...

Coverlar a çok önem veriyorsan Youtube Music. Onun dışında her konuda Spotify. Iphone kullanıyorsan Apple music tek geçerim. Fakat android ise Spotify en iyisi.

Spotify` ı tavsiye ederim.

İkisinide kullandım. Youtube music daha fazla şarkı bulunduruyor ve arayüzü bence çok daha iyi. Ayrıca youtube'da reklam da görmüyorsun. Bilgisayarda spotify telefonda youtube music kullanıyorum. (Şuan da spotify kullanma sebebim oynatma listemi henüz youtube music'e taşımamış olmam. Taşıdıktan sonra spotify'a bakmam bi daha)

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Youtube Music yanında Premium ile üniversitede vs öğrenciysen 5 TL'e geliyor.
Youtube Music arşivi Youtube'u da sana seçenek olarak sunuyor ve onları da dahil edersen arşivi Spotify x100 gibi bir durum oluyor. Ses kalitesini ben 100 liralık kulakiçi stereo kulaklık ile dinlediğimden anlamıyorum. Premium'la gelmesi de avantajı oluyor, Youtube'da video izlerken kapalı kaynak kodlu crackli şeyler kurmak zorunda kalmıyorum. Spotify ise her yere entegre olabiliyor ama Samsung music tarzı uygulamalar yerine direkt kendi uygulamalarını kurduğum için umursamadım.

Spotfy der geçerim

yt musicde youtube reklamları da kaldırıldığı için yt music tercih ederdim ve kullanıyorum da.
Ayrıca spotifyda her şarkı bulunmaması çok büyük bir eksi

MYT Müzik der tek geçerim aga :cool:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,987
Üyeler
188,347
Son üye
berkaykckby
Geri