Neler Yeni

Yurt dışı iphone aldım kapanacak mı ?

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Kadir
arkadaşlar merhaba geçenlerde iphone 8 plus 256gb telefon aldım alırken yurt dışı olduğunu biliyordum zaten satıcıda belirtmişti bana hat takabilirsin demişti hattımı taktım kullanıyordum 2. gün oldu ve yasal uyarıdan mesaj geldi
"değerli musterimiz, kullanmakta oldugunuz cihazınızın kimlik bilgisi olan ************ İMEİ numarası kayit altında olmadığından 120 gun içinde kapatılacaktır"

Google da ise araştırdığımda "yasal işlem başlatılır ve cihaz kapatılır." diye gördüm şimdi benim anlamadığım cihazı kökten mi kapatacaklar kullanamicak mıyım yoksa sadece hat mı kullanamicam hat kullanamicaksam hiç sorun değil tablet gibi oyun vs oynamak niyetine almıştım bilen biri beni aydınlatabilir mi lütfen şimdiden teşekkürler

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-09 172847.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-09 172847.png
    39.2 KB · Hit: 23

tekken001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
kaanakman
arkadaşlar merhaba geçenlerde iphone 8 plus 256gb telefon aldım alırken yurt dışı olduğunu biliyordum zaten satıcıda belirtmişti bana hat takabilirsin demişti hattımı taktım kullanıyordum 2. gün oldu ve yasal uyarıdan mesaj geldi
"değerli musterimiz, kullanmakta oldugunuz cihazınızın kimlik bilgisi olan ************ İMEİ numarası kayit altında olmadığından 120 gun içinde kapatılacaktır"

Google da ise araştırdığımda "yasal işlem başlatılır ve cihaz kapatılır." diye gördüm şimdi benim anlamadığım cihazı kökten mi kapatacaklar kullanamicak mıyım yoksa sadece hat mı kullanamicam hat kullanamicaksam hiç sorun değil tablet gibi oyun vs oynamak niyetine almıştım bilen biri beni aydınlatabilir mi lütfen şimdiden teşekkürler
sadece hat kapanır telefonu kullanabilirsiniz ve her yıl yenilenir o süre

Legolasea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Deniz
sim kart işlevsiz kalır
gerisi full kullanırsın

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sim kart işlevsiz kalır
gerisi full kullanırsın
sadece hat kapanır telefonu kullanabilirsiniz ve her yıl yenilenir o süre
hocalarım sabah müsait değildim de şimdi sorucam şimdi benim bu cihaza bi kayıt atma yöntemim olamaz mı mesela andriod cihazlara başka cihazların İMEİ si atılıyor bu iPhone de oluyor mu oluyorsa elimde cihaz var birtane onun kaydını buna attırırım

1905

80+ Silver
hocalarım sabah müsait değildim de şimdi sorucam şimdi benim bu cihaza bi kayıt atma yöntemim olamaz mı mesela andriod cihazlara başka cihazların İMEİ si atılıyor bu iPhone de oluyor mu oluyorsa elimde cihaz var birtane onun kaydını buna attırırım
İphone için geçerli değil. Esim ile 4+4 ay kullananlar var ama 8plusta e sim yoktu galiba emin değilim. 2.bir telefon taşıyıp internet paylaşabilirsin veya 2.bir iphone alıp icloud bağlayarak aramalara yanıt verebilirsin vs vs 8 plus için yapılacak masraf değil.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,669
İsim
Sarp Yılmaz

Tek sim ise 240 gün tek sim ise 120 gün kullanabilirsiniz süre bittikten sonra hat kapanır sinyal çekmez ama telefonu kullanmaya devam edebilirsiniz.

Top Bottom