boş ver kardesım çok kurcalama kamerada bende öok kötü çıkıyom OPKWQEPOJKQWEArkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
en mantıklısı bu boşver aynayı kamerayıEvden birine mi sorsan
Telefonunda ayna modu açıksa normal halini görürsün, kapalıysa aynadaki halini görürsün. Sana bakan birisi ayna açısından baktığına göre hangisi doğru gibi duruyor? (cok tersledim gibi yazdım da öyle yazmak istemedim)Yani doğru görüntümüz hangisi
Ön kamerada ayna modu açık fakat hâla aynadaki görüntüden farklı gözüküyorumTelefonunda ayna modu açıksa normal halini görürsün, kapalıysa aynadaki halini görürsün. Sana bakan birisi ayna açısından baktığına göre hangisi doğru gibi duruyor? (cok tersledim gibi yazdım da öyle yazmak istemedim)
ya kanka aynadaki halin işte
Telefonu yüzüne doğru dik tuttuğunda kamera yüzünün üstünde kalıyor yani yüzünü üstten görüyorsun bence ondan dolayı. Kamerayı burun hizana getirip fotoğraf çekmeyi dene istersen.Arkadaşlar mesela aynaya bakıyorum normal görüyorum kendimi fakat ön kameradan bakıyorum yüzüm uzun ve yamuk gözüküyor sizce hangi görüntü gerçek? Birde Fotoğraf modunda yüzüm uzun gözüküyor video modunda aynadaki gibi gözüküyor yüzüm
Video modunda ve Fotoğraf modunda değişiyor mesela çok garipTelefonu yüzüne doğru dik tuttuğunda kamera yüzünün üstünde kalıyor yani yüzünü üstten görüyorsun bence ondan dolayı. Kamerayı burun hizana getirip fotoğraf çekmeyi dene istersen.
Kimsemiz yoksa?Evden birine mi sorsan