Neler Yeni

Zflip 6 mı iPhone 15 mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yavuz selim
Arkadaşlar sizce zflip6 mı yoksa iPhone 15 mi hangi telefon daha iyidir fiyat olarak ikisi birbirine çok yakın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya 55 bin TL civarlarında daha ucuzda olabilir başka önerebileceginiz telefon varmı

Buğrahan Mert

80+ Silver
Arkadaşlar sizce zflip6 mı yoksa iPhone 15 mi hangi telefon daha iyidir fiyat olarak ikisi birbirine çok yakın

Veya 55 bin TL civarlarında daha ucuzda olabilir başka önerebileceginiz telefon varmı
60hz değmez o fiyata iphone alınmaz zaten bu devirde. Z flip var bende de gayet güzel öneririm küçük ekranı ilk başka çok kullanıyordum iş görüyor ciddi şekilde olmasa da

Tr fiyatlarını bilmiyorum ama s23 ultra veya 22 ultraya bakabilirsin kardeşimde 23 ultra var tokatlar hepsini

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
Yusuf Kaplan

şahsen flip telefonun amacını çözemedim hala. o telefon katlanıp kuçulunce ne oluyo yani? cep veya çantaya sıgıyor normal bir telefon gömlek cebine atılıyo deniyor ama gomlekte o kadar agır telefonu nıye tasıyayım. fold un yine bir mantıgı var tablet gıbı buyuk ekran verıyor falan. sahsen ikisine de para yatırmam. s24 plus alırım daha karlı olurum hem para hem performans vs. alabiliyosan da 24 ultra en iyisi zaten

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

55e çıkmışken ben az biraz overpayla 16 alma taraftarıyım kendim bizzat kullanıyorum 55 ip 15e değmez ve flipler bana kalırsa çok gereksiz fold olsa belki ama flip önermem

Buğrahan Mert

80+ Silver
şahsen flip telefonun amacını çözemedim hala. o telefon katlanıp kuçulunce ne oluyo yani? cep veya çantaya sıgıyor normal bir telefon gömlek cebine atılıyo deniyor ama gomlekte o kadar agır telefonu nıye tasıyayım. fold un yine bir mantıgı var tablet gıbı buyuk ekran verıyor falan. sahsen ikisine de para yatırmam. s24 plus alırım daha karlı olurum hem para hem performans vs. alabiliyosan da 24 ultra en iyisi zaten
Doğru bu arada çok bi önemi yok o ekranın hevesin varsa al ben koşarken adım sayısı müzik fln değiştirmek için kullanıyordum kocaman telefonda elim yetişmiyo mesela bunun gibi uç şeylerde işini görür sadece yoksa 24 plus ezer 15i de flipi de

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
katlanılabilir telefonlar daha yeni sayılır çok hızlı şekilde gelişmeye devam ediyor. en büyük örneği honor magıc v3. bence katalnır telefonlara biraz daha müsaade etmemiz gerekiyor

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet sunal
pardon fold ile flipi karıştırdım flip serisi bencede gereksiz yd s23u bence

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya
40-50k verip 60hz ekrana sahip telefon almak akıl işi değil ihtiyaç değil gösterişe girer :D

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

hamburkus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Asya
alınır telefonda halen 60hz 120hz mevzusu önemli değil dünyanın en overrated mevzusu bu daha akıcı mı daha akıcı fark var mı var ama bu kadarda önemli bir mevzu değil bu
Yav de get ne alıyon 60hz telefon mu olur yıl olmuş 2025

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,642
Üyeler
164,353