- Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin işlemcinde 45W çekse de pumpot veya aşırı tozlanma yaparsa o da 90 100 dereceleri görebiliyor forumlarda konuları var.Amd için normal benim işlemcim zaten max 45 w çekiyor inteller 100 watta kadar çıkabiliyor
Senin işlemcinde 45W çekse de pumpot veya aşırı tozlanma yaparsa o da 90 100 dereceleri görebiliyor forumlarda konuları var.Amd için normal benim işlemcim zaten max 45 w çekiyor inteller 100 watta kadar çıkabiliyor
Benim işlemcim max 95 görüyor, thermal limiti o kadar r23 testinde 61 watt 95 görmüştü. Şuan ki pump outlu haliSenin işlemcinde 45W çekse de pumpot veya aşırı tozlanma yaparsa o da 90 100 dereceleri görebiliyor forumlarda konuları var.![]()
Casper'ın suçu olduğunu sanmıyorum açtığımda cihazda macun kalmamıştı yanmadığına dua ediyorum. Suç bende 100.5W çektirdim ( buçuğu da varCasperlar ısınıyor diyorlardı haklılarmış,
Asus tuf da dayanabilir hatta en dayanabilitesi olan cihaz oCasper'ın suçu olduğunu sanmıyorum açtığımda cihazda macun kalmamıştı yanmadığına dua ediyorum. Suç bende 100.5W çektirdim ( buçuğu da var) hatta ss almıştım ne yaptım bilmiyorum. O w değerine G870 muadili hiçbir cihaz dayanmaz.
İlk görsel gibi mi yoksa sonraki olanlar gibi mi ? Mx6 uyguladıktan sonra furmarkta 67 dereceye sabitledi kendini bu halde servise götürülmez.Hocam g870 bende de var işlemciye limit koydum 45w a 12450h 3 aylık laptop fakat sizle benzer dereceler alıyorum. Servise yolasam mı bu durum için garantinin bozulmasını istemiyorum termal değişimi yaparak
İçindeki macun ptm değilse pörtler her türlü pörtler çünkü 100 dereceye kafa atıyor öyle. Dayanması çok önemli değil yani throttle yemeden duramayacak çünkü o w değerleri ile.Asus tuf da dayanabilir hatta en dayanabilitesi olan cihaz o
Okİlk görsel gibi mi yoksa sonraki olanlar gibi mi ? Mx6 uyguladıktan sonra furmarkta 67 dereceye sabitledi kendini bu halde servise götürülmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İçindeki macun ptm değilse pörtler her türlü pörtler çünkü 100 dereceye kafa atıyor öyle. Dayanması çok önemli değil yani throttle yemeden duramayacak çünkü o w değerleri ile.
ilk görsel gibi oyunlarda 90-95 derceleri işlemcide görüyorum fakat ekran kartı furmarkta max 70-75 görüyorİlk görsel gibi mi yoksa sonraki olanlar gibi mi ? Mx6 uyguladıktan sonra furmarkta 67 dereceye sabitledi kendini bu halde servise götürülmez.
İçindeki macun ptm değilse pörtler her türlü pörtler çünkü 100 dereceye kafa atıyor öyle. Dayanması çok önemli değil yani throttle yemeden duramayacak çünkü o w değerleri ile.
Oy işlemcinin üzerindeki macun naneyi yemişe benziyor. Bakımını kendin yapmanı tavsiye ederim servis 90 95 dereceye dayanıklı deyip temizlemeden geri yollar ki evet 1 2 ay 90 95 derecelerde de kullandım bana mısın demedi ? 100 dereceleri görmeye başlayınca anladım ki macun yok.ilk görsel gibi oyunlarda 90-95 derceleri işlemcide görüyorum fakat ekran kartı furmarkta max 70-75 görüyor
Hocam yalnız şuna şaşırdım, fotoğrafları çekerken standı açmayı unutmuşum. Stantta biraz etkiliyor o kadar serin şu an cihaz öyle düşünün.
Forza 5'te sanırım açıktı emin değilim ama furmarkta açmayı unutmuşum fanları standda.
öyle ama 21 aylık garantiyi yakmak istemiyorum masaüstü bilgisayarım var ağır işleri oradan hallediyorum zaten. 6.ayını doldurunca bi servis kaydı açayım en iyisi belki insafa gelip güzel bi bakım yaparlar en kötü şırıngaya mx4 koyup göndereyim bundan sürün bari diyeOy işlemcinin üzerindeki macun naneyi yemişe benziyor. Bakımını kendin yapmanı tavsiye ederim servis 90 95 dereceye dayanıklı deyip temizlemeden geri yollar ki evet 1 2 ay 90 95 derecelerde de kullandım bana mısın demedi ? 100 dereceleri görmeye başlayınca anladım ki macun yok.
Hocam yalnız şuna şaşırdım, fotoğrafları çekerken standı açmayı unutmuşum. Stantta biraz etkiliyor o kadar serin şu an cihaz öyle düşünün.![]()
Senin işlemcin 29W ile 78 derece görmüş bendeki İ5 12450H ekran görüntüsünde 38W olduğuna aldanmayın 45W limitini kaldırdım arada 55W'a yükselip 35W ile 50W arası saniyelik iniş çıkışlar yapıyor yani 38W diyerek konuya gelenlerin 38W'ı baz almasını tavsiye etmem. Saniyelik 59W falan çektiğini görüyorum. Hareket edince oyunda işlemci de kullanımı artıyor sabit durunca w'ı kısıyor. Bu forza 5'in optimizasyonu ve açık olan DLAA ile FG ile alakalı ayarlardan. FG vsync özelliği gördüğü için 90 fps alırken çektiği işlemci w değeri ile 70 fps alırken FG'nin çektiği işlemci değeri farklı tabbii ki. Ekran kartı da 70 ila 98W arası değişiyor. DLSS ve FG kapatıp ultra ayarlarla vs. de bir test paylaşırım böyle daha fazla w tüketimi görebiliriz. Şimdilik basit ekran görüntüleri paylaşmak istedim zira furmarkta en azından fark devasa.Casperlar ısınıyor diyorlardı haklılarmış, güzel değerler bende de 5 aylık mx6 macun ile durumlar böyle amd işlemci ile
Alıntıyı görüntüle
Yani şimdi durumu açıklamak gerekirse.öyle ama 21 aylık garantiyi yakmak istemiyorum masaüstü bilgisayarım var ağır işleri oradan hallediyorum zaten. 6.ayını doldurunca bi servis kaydı açayım en iyisi belki insafa gelip güzel bi bakım yaparlar en kötü şırıngaya mx4 koyup göndereyim bundan sürün bari diye![]()
Zamanınız varsa macun yenilemek inanın zor değil. Gerekli tornavida başlıkları + peçete bir de düzen bir de kaliteli bir macun ile pintilik yapmayarak nohut tanesi kadar sıkma sonuç 67 derece 100W+ furmark.öyle ama 21 aylık garantiyi yakmak istemiyorum masaüstü bilgisayarım var ağır işleri oradan hallediyorum zaten. 6.ayını doldurunca bi servis kaydı açayım en iyisi belki insafa gelip güzel bi bakım yaparlar en kötü şırıngaya mx4 koyup göndereyim bundan sürün bari diye![]()
Thermal bakım için rehberler var bu arada G870 için onu da izlemenizi öneririm.öyle ama 21 aylık garantiyi yakmak istemiyorum masaüstü bilgisayarım var ağır işleri oradan hallediyorum zaten. 6.ayını doldurunca bi servis kaydı açayım en iyisi belki insafa gelip güzel bi bakım yaparlar en kötü şırıngaya mx4 koyup göndereyim bundan sürün bari diye![]()